TESTIMONI PENGGUNA SCRUB ORGANIK HOMEMADE BY ZM BEAUTY(PART 2)

Assalammulaikum wahai sahabat-sahabatku sekalian...Cuaca pagi ni kalau dipandang dengan mata kasar nampak sangat baik...Awal pagi tadi pukul satu lebih  hujan lebat mencurah curah sambil guruh berdentum dentum sangat menghiburkan saya bilamana saya tak dapat nak lena lagi masa tu memandangkan anak-anak semuanya tak berapa nak sihat akhir-akhir ni. Anak saya yang bongsu paling teruk buat masa sekarang sebab batuknya yang mengejut ngejut buat saya cemas setiap kali dia batuk...Alahai anak....Nasihat saya pada korang semua,minum air kosong banyak-banyak bagi recover keperluan air dalam badan tu...tapi jangan sampai terlebih minum pula...hehehe

Harini saya nak share sikit mengenai TESTIMONI PENGGUNA SCRUB ORGANIK HOMEMADE BY ZM BEAUTY(PART 2)...Pasai apa ada part 2? Sebab testimoni yang sebelum ni saya tulis part 1 hehehe... Saya nak tepek testimoni ni secara berperingkat peringkat...maka kenalah letak part-part nih...kang orang ingat testimoni yang serupa je pulak...kikiki

TESTIMONI PENGGUNA SCRUB ORGANIK HOMEMADE BY ZM BEAUTY(PART 2)

TESTIMONI PENGGUNA SCRUB ORGANIK HOMEMADE BY ZM BEAUTY(PART 2)

TESTIMONI PENGGUNA SCRUB ORGANIK HOMEMADE BY ZM BEAUTY(PART 2)

Saya letak 3 testimoni ni dulu ya...korang bacalah testimoni original pengguna scrub kopi yang dibawa khas oleh pelanggan setia scrub kopi saya yang dah pun buat brand dia sendiri. Dia sangat sangat berpuas hati dengan scrub yang saya bekalkan untuk dia jadikan brand dia sendiri.

Customer dia sangat berpuashati menggunakan scrub kopi organik homemade ni . Kata mereka kulit mereka sangat lembut selepas menggunakan scrub kopi. Ada yang cakap muka jadi lebih licin dan lembab..yela kan...dalam scrub ni kan ada olive oil...sebab tu kulit korang akan jadi lembab dan licin...Kalau korang ada jerawat pasirpun boleh hilang dengan scrub ni...Ada juga customer yang mengakui yang kulit mereka jenis sensitif tapi masih boleh pakai scrub organik ni sebab scrub ni sesuai untuk semua jenis kulit...baby pun boleh pakai taw...Korang tak perlu risau guna scrub ni sebab 100% bahan yang saya gunakan adalah semula jadi...So...saya ambil pengalaman mereka sebagai TESTIMONI PENGGUNA SCRUB ORGANIK HOMEMADE BY ZM BEAUTY(PART 2) taw...thank you

Kalau korang nak tahu owner scrub ni lelaki tau...Sebenarnya saya pun tak tahu saya berurusan dengan lelaki,sehinggalah dia bagi saya detail untuk saya pos scrub yang dia ambil untuk jenamakan dengan jenama dia...Tapi masa tu saya masih belum 100% tahu dia adalah lelaki...Maybe customer ni guna nama "pakwe" or tunang dia...Memandangkan dia student U lagi..Namun akhirnya saya dapat tahu juga status jantina customer saya n bila dia buat video cara scrub muka...hahahaha...lelaki rupanya...

Saya sangat bangga dengan customer sorang ni sebab dia adalah seorang student lelaki yang sangat gigih mencari duit poket. Dia bukan orang senang...dia cari duit untuk kurangkan beban mak dia...billa dah ada duit sendiri tak perlulah saya bergantung pada Ummi saya...katanya...Terharu saya dik...bukan semua orang leh buat macam awak buat ni...Tabik spring dengan awak sebab sanggup jual scrub muka semata nak cari duit poket...Yang paling membanggakan bila dia cerita dia belanja Ummi dia dengan hasil jual scrub...Semoga Allah memberikan kemudahan dalam awak mencari rezeki dik...awak memang Ohsem...

Setakat harini adik ni dah 3 kali repeat order dengan saya...Dah 2 kali saya berjumpa dengan dia...Baik budaknya...Ada ciri-ciri anak yang baik...Saya harap awak akan terus bersemangat mencari apa yang awak inginkan dalam hidup. Dia ada bagitahu saya baru-baru ni dia slow down sikit bisnes sebab nak tumpukan perhatian pada pelajaran sebab sekarang dah masuk tahun akhir yang sangat penting. Takpe dik...saya sokong awak...Dahulukan mana yang penting dulu ya...Rezeki tidak akan kemana sebab yang menentukan apa yang berlaku di muka bumi ini adalah Allah...maka,awak tak perlu takut...teruskan kehidupan mengikut landasan yang betul...akhirnya awak pasti akan berjaya...Hehehehe...penuh semangat saya bagi nasihat...

Rasanya cukup setakat ni kot perincian saya mengenai TESTIMONI PENGGUNA SCRUB ORGANIK HOMEMADE BY ZM BEAUTY(PART 2) ni...macam dah panjang lebar pula saya cerita sebab siap ada sesi nasihat bagai...hehehe...harap takde yang bosan baca cerita saya yang lari tajuk sikit...Apa-apapun inilah hasil tangan saya sebagai organic lover's...Korang nak rasa??? Meh roger saya...Thank's sudi baca...jumpa lagi next entri...

Wassalam



0 ulasan:

Post a Comment