Image

SEGMEN BLOGLIST JUN-SEPTEMBER 2017

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Ada segmen lagi saya nampak dan dengan berbesar hati saya nak join SEGMEN BLOGLIST JUN-SEPTEMBER 2017 ni . Korang kalau nak join boleh klik kat banner kat bawah ni eh...Oleh kerana salah satu syaratnya perlu tag kawan saya akan tag 

hehehe...sebab saya ni kurang kenal sangat blogger2 ni...Almaklumlah budak baru belajar kan...hehehe...Harap adik bertiga ni sudi join sekali untuk meriahkan segmen CikLa kita hokeyyyy...

SEGMEN BLOGLIST JUN-SEPTEMBER 2017

Macam biasa syarat penyertaan korang boleh tengok bila korang klik banner kat atas ni...Senang je nak ikut "like a piece of cake" bak kata omputeh. "CikLa,saya dah penuhi semua syarat taw...Saya join eh...hehehe"

Segmen ni bertujuan untuk mencari 10 bloglist untuk menyerikan blog CikLa...Dan 2 orang yang bertuah bakal memenangi hadiah misteri dari CikLa kita. Sempat lagi ni kalau korang nak join sebab tarikh tutupnya 30 mei 2017 pukul 8malam

Selamat berSEGMEN BLOGLIST JUN-SEPTEMBER 2017 korang...GOOD LUCK MY DEAR...

Wassalam