Latest post

Sunday, 30 April 2017

SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST

Bismillah...
Assalammulaikum semua...
Saya rasa saya orang terakhir kot yang join segmen SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST ni...tak tahu la macamne boleh terlepas hahahaha...walaupun tinggal 2jam je lagi dari masa tutup penyertaan saya tetap nak join gak...pasalnya saya nak jugak menyelit diantara mereka-mereka yang terbaik...sekurang-kurangnya boleh sedut aura blogger dari oatai-otai semua...

SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST

Kenapa saya nak bertenggek kat blog SEORANG SYED ni?
Sebab saya ni teringin nak ada follower macam orang lain hehehe...Saya kan budak baru belajar...banyak yang perlu belajar lagi. Mana tahu kalau saya terselit di bloglist SEORANG SYED peluang saya terbuka luas...tapi saya selalu redho kalau takde yang nak follow saya hehehe...

Review ikhlas tentang blog SEORANG SYED :
Serius ni tau...takde nak goreng-goreng...or nak ayat power...saya selalu tengok blog lain, semuanya hebat-hebat belaka...sampai saya rasa betapa kecilnya diri saya. Saya suka blog SEORANG SYED salah satunya adalah sebab blog ni simple,kemas dan banyak info yang boleh diguna pakai...Lagipun semua cerita yang dikongsi up to date dan ada terselit ilmu yang boleh dikongsi dengan orang lain . Lagi satu saya suka sangat dengan susunan ayat yang tak bosan bila baca. Kena belajar nih...

Kepada korang yang belum join moh le join...sempat lagi nih...Nak tahu lebih lanjut korang klik banner kat atas tu...Good luck

Wassalam