Image

STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA

Bismillah dan Assalammualaikum semua...alhamdulillah...syukran² saya masih berpeluang untuk menulis sesuatu untuk tatapan korang...today saya nak umumkan STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA yang baru masuk ke dalam keluarga garlic balm kami....



First of all,saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada adik ni sebab sudi menjadi sebahagian dari keluarga garlic balm kami...Alhamdulillah,walaupun banyak ujian yang perlu saya lalui,tetapi saya tetap juga terus kehadapan dengan menganggap ujian itu sebagai satu cabaran untuk saya....

STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA



Gambar yang saya selitkan di atas ini adalah facebook milik STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA...kepada sesiapa yang berada di Melaka teringin nak beli garlic balm boleh roger² cik adik ni...korang boleh add FB adik ni...kalau yang nak jadi agentpun sangat dialu-alukan...semua korang boleh refer kat STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA ni...

STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA
Kalau korang berada di IG korang boleh follow adik ni juga...jemput² la follow­čśś



Jom korang,macam biasa saya tak pernah jemu nak bagitahu korang yang garlic balm ini adalah satu alternatif rawatan batuk dan selsema yang telah digunapakai sejak turun temurun berabad lamanya...bukan sahaja untuk batuk dan selsema malah boleh digunakan untuk gatal-gatal,asma ringan,kembung perut,hangatkan badan masa demam,sakit kulit,gigitan serangga,bisul dan sebagainya...ini bukan "overclaim" taw...tapi apa yang saya habaq ni memang tertulis dalam manfaat bawang putih dan juga telah dibuktikan oleh pengguna...apa yang paling penting garlic balm adalah 100% organik tanpa sebarang pewangi @ essential oil...

STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA

Baru-baru ni suami saya kena sengat kat lebah..tertinggal bontot lebah tu kat lutut dia...lepas cabut sengat tu terus saya sapukan garlic balm...bukanlah saya nak cakap garlic balm ni power rangers sangat tapi alhamdulillah lutut suami saya tak bengkak sebab sengatan tu...kalau dulu pernah kena sengat mau bertelur gak la kat tempat kena sengat tuh...huhuhuhu...Wallahualam...yang Maha Penyembuh hanyalah Allah jua...

STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA

Kelebihan yang saya nak sentuh kat sini hanyalah memudahkan mommy-mommy kat luar sana untuk apply kat anak...saya faham...orang perempuan zaman sekarang semuanya superb busy...tak payah dah susah-susah nak numbuk bawang putih dah la ni...buka je penutup garlic balm terus boleh tenyeh-tenyeh kat anak...kok masa nak tenyeh kat anak tu masa emergency(masa tengah tido,tengah malam hidung anak block) tak payah dah nak gosok-gosok mata cari bawang putih...raba-raba ja bawah bantal,buka tutup terus leh apply...tutup mata pun boleh buat baq hangggg...

STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA

Then,bila dah guna garlic balm ni dah tak payah nak fikir menitik ka...meleleh ka...sebab garlic balm ni bentuk solid...tak tumpah punya...kalau ada saki baki garlic balm tu kat tangan lepas apply kat anak korang tuh...tak payah kalut-kalut nak pergi cuci...korang usap-usap je kat celah-celah jari korang tuh...biar kasi lembab jari jemari korang...hehehe...sebab dalam garlic balm ni ada beeswax dan minyak zaitun...the best moisturizer ever gitewww...tapi sebelum usap-usap tu korang bau-bau dulu tangan korang tuh...amik aura hahahaha....

STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA

Haaaa...benda wajib yang saya nak bagitahu,garlic balm ni saya dah hantar pergi buat ujian makmal di Permulab taw...so korang tak perlu risau nak guna...yela...zaman sekarang ni macam-macam produk kat pasaran...Demi untuk rasa tenang dan yakin untuk menjual saya usahakan garlic balm ni untuk dihantar ke makmal...supaya kami boleh jual dengan tanpa rasa ragu-ragu...dan korang pun tak perlu rasa ragu-ragu guna garlic balm sebab ia terbukti selamat digunakan oleh semua orang...Alhamdulillah...

Isi kandungan :
30g

STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA

Last sekali benda wajib saya nak ajar adalah cara nak guna...Mudah sesangat....korang apply kat tapak kaki anak korang then pakai kan stoking...then korang apply kat dada,rusuk kiri & kanan,belakang,tengkuk,ubun-ubun,bahagian sinus....Kalau korang tak tahu bahagian sinus tu apa,meh kakak bagitahu hehehe...bahagian sinus adalah bahagian dahi dan sebelah hidung kiri & kanan...make sure bahagian sinus korang letak masa anak dah tidur...

ORDER GARLIC BALM

Rasanya itu je kot yang saya nak share...Kepada sesiapa sahaja yang berada di area berdekatan STOKIS SAH GARLIC BALM TANJUNG KLING MELAKA ni korang boleh dapatkan dengan beliau...Harga sebotol garlic balm adalah RM25 postage RM8sm dan RM12ss...tiada tawar menawar sebab harga itu adalah fix...saya harap semua orang dapat akur dengan harga yang telah ditetapkan...Apalah sangat nilai RM25 demi kesihatan anak-anak kita...ye idokkk?hehehe...Jumpa lagi next entri In Sya Allah...
Wassalam