Image

SABUN KUNYIT MADU + OAT HOMEMADE UNTUK CERAHKAN KULIT

Bismillah dan Assalammualaikum....hi uolssss,salam jumaat penuh barakah...banyak aktiviti homemade saya yang beratur menunggu untuk di update...but harini saya nak pilih SABUN KUNYIT MADU + OAT HOMEMADE UNTUK CERAHKAN KULIT sebagai tajuk untuk di ceritakan...saya just nak share manfaat dan yang boleh korang dapat dalam seketul sabun ni

SABUN KUNYIT MADU + OAT HOMEMADE UNTUK CERAHKAN KULIT

Seperti biasa saya masih lagi menjalankan aktiviti pembuatan sabun organik homemade mengikut permintaan pelanggan...Kalau ada yang request saya akan buat. Kali ni ada customer yang request untuk buat sabun kunyit madu + oat...so kita layankan dan berikan perkhidmatan dengan sebaik mungkin untuk dapat rezeki yang barakah gitewww...

SABUN KUNYIT MADU + OAT HOMEMADE UNTUK CERAHKAN KULIT

Apa yang korang akan dapat daripada penggunaan sabun ini adalah seperti biasa yang selalu saya sebut ia adalah selamat digunakan sebab tiada bahan kimia....bukan saya cakap semua sabun ada bahan kimia tetapi sudah semestinya yang homemade sentiasa menjadi pilihan sebab rata-rata mereka yang buat sabun homemade akan guna bahan natural. Seperti sabun yang saya buat ni saya langsung tak letak sebarang ekstrak dan essential oil taw...saya cuma guna bahan asli sahaja...sabun tak wangi tak apa yang penting bahan asli....Dalam sabun ni selain tiga bahan yang saya sebut tadi ia juga mengandungi minyak zaitun yang menjadi kewajipan dalam setiap produk saya dan juga mengandungi vitamin E yang sangat baik untuk kulit

Kali ni customer request nak sabun yang comel-comel...Tak nak besar-besar sebab katanya senang kalau nak guna dah tak payah nak potong-potong lagi dah...Boleh jimat sikit sabun tu katanya...saya ni ikut je apa yang customer request,asalkan permintaan itu mampu saya lakukan hehehe....jangan mintak kat saya sabun besar bas sudah...jenuh pulak saya nak mengangkatnya nanti huhuhuhu( gurau je taw hehehe...)

SABUN KUNYIT MADU + OAT HOMEMADE UNTUK CERAHKAN KULIT

Antara manfaat lain yang ada dalam sabun ini adalah ia akan membantu mencerahkan kulit secara semulajadi dengan gabungan oat yang sememangnya semua orang dah tahu memang mampu mencerahkan kulit...ditambah pula dengan kunyit india yang berfungsi menghilangkan parut jerawat disamping membantu mengecutkan jerawat batu...menghapuskan jerawat-jerawat halus dan juga berkhidmat untuk membantu mencerahkan kulit. Korang jangan lupa...dalam sabun ni juga ada mengandungi madu...madu adalah bahan yang sangat baik untuk melembabkan kulit secara semulajadi dan digabungkan dengan minyak zaitun yang juga akan membantu melembabkan kulit serta menghilangkan parut-parut jerawat. Apa yang lebih sempurna adalah sabun ini tidak akan mengeringkan kulit.....korang tidak akan rasa pedih pada kulit muka even korang guna sabun ini dengan kerap...Itulah kelebihan sabun homemade yang guna bahan asli...

SABUN KUNYIT MADU + OAT HOMEMADE UNTUK CERAHKAN KULIT

Settle sabun keras saya teruskan dengan aktiviti packing sabun untuk dihantar kepada customer...nak susunpun ada caranya...tak boleh main hempap-hempap je...dah la sabun comel...kang main timbun-timbun je yang bawah sekali penyek pula huhuhu...setiap ketul sabun disusun dengan sopan santun dan dialas dengan bubble wrap supaya customer dapat barang dengan sempurna tanpa cacat cela gitewww...cantik tak aiii susun?? hehehe....

SABUN KUNYIT MADU + OAT HOMEMADE UNTUK CERAHKAN KULIT

Tadaaa....selesai sudah aktiviti menyusun...semoga SABUN KUNYIT MADU + OAT HOMEMADE UNTUK CERAHKAN KULIT ni sampai cepat dan sempurna kepada tuannya...kalau ada yang terlebih terkurang boleh komplen ye awakkkk...kita settle baik-baik...In Sya Allah ia akan membantu saya meningkatkan kualiti kepada yang lebih baik...Usah risau,saya seorang yang positif dan boleh terima teguran...hehehe...sampai kat sini update saya kali ini...kita jumpa next story ya...
Wassalam

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :