Image

KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH

Bismillah dan Assalammualaikum kepada sesiapa sahaja yang menjejakkan mata kat laman sesawang saya ni ya hehe...Harini saya nak review satu story yang berkenaan dengan dunia kecantikan yang menjadi topik kegemaran wanita la ni...KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH adalah topik yang saya pilih untuk saya war-warkan kat korang yang berminat nak belajar mekap

KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH

Bila sebut bab mekap sekarang ni dah jadi macam satu kemestian dan jadi topik yang menarik untuk diperkatakan. Saya yang memang anti mekap pun kadang-kadang terjebak layan live mekap kat FB...bukannya apa korang,saya teruja nak tengok hasilnya daripada tanpa mekap kepada view selepas mekap...saya belum pernah lagi jumpa orang buat live mekap ni hasilnya tak cantik...semuanya cantik-cantik belaka. Lagipun sekarang dah trend orang pandai mekap je boleh buat income...Surirumahpun dah boleh jana income kalau pandai mekap ni

So,harini saya nak share tentang seorang MUA dari simpang renggam yang selalu buat kelas mekap kat area sini. Disebabkan selalu sangat dia buat saya bagi promote sikit pasal MUA ni. Kalau korang nak tahu MUA ni berasal dari Pahang dan sekarang menetap di Simpang Renggam sebab dia kahwin dengan orang sini...MUA ini lebih dikenali sebagai AMANDATOUCH

KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH

Sebelum ini AMANDATOUCH adalah seorang penari kebudayaan sebelum  terjebak kedalam arena conteng menyonteng muka ni hehehe...Beliau bermula sebagai seorang penari kebudayaan semasa dibangku sekolah lagi dan meneruskan kerjaya sebagai penari selepas habis sekolah. Tahun 2008 - 2011 berpeluang menjadi seorang penari dalam pertonas performance art group dan selepas itu masih meneruskan kerjaya sebagai dancer untuk show RTM dan show-show dancer yang lain. Beliau sering menjelajah ke luar negara selama menceburi bidang tarian ni...antara negara yang pernah beliau pergi adalah london,pakistan,india,argentina,china,karachi,singapore dan paris...

KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH

KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH

KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH
~ Kenangan indah yang tak akan pernah dilupakan adalah menjadi seorang penari kebudayaan yang membawa beliau ke serata dunia

Wowww kannn...daripada penari kebudayaan terus jadi MUA...mana tahu suatu hari nanti dia akan jadi MUA no.1 Malaysia pula...rezeki kita tak boleh nak teropong kannn...yang penting usaha

Sebelum saya pergi lebih lanjut saya nak share tempat korang nak skodeng MUA AMANDATOUCH ni :
Norazilah binti musa(amandatouch)
Facebook~norazilah musa(amandahud)
IG~amandatouch_beauty
Page~amandatouch

KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH

Amandatouch start berkecimpung dalam bidang mekap ni sejak awal tahun lepas sehingga sekarang. AmandaTouch telah mengajar banyak sesi kelas mekap yang basic dan advance. Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal perbezaan basic dengan advance korang boleh tanya beliau ni sendiri sebab takut saya tersalah info pula susah...hehehe...Beliau juga sangat suka join pertandingan mekap setiap kali berpeluang...So,sekarang beliau lebih fokus kepada membuat service makeup nikah,tunang,sanding,shoot,dinner,show dan yang sewaktu dengannya....

Selain tu beliau juga ada buat servis kelas mekap luar dari Johor tapi bergantung kepada penyertaan. Kalau sorang yang nak belajar tak pasal-pasal beliau drive sambil teresak-esak nanti hahaha...Tapi kalau bayar untuk personal apa salahnya kannnn hehehe....Tapi kalau kelas area JB ni celah gigi je dia boleh terbang...Kalau ada sesiapa teringin nak belajar mekap dengan AmandaTouch ni korang pakat-pakat dengan kengkawan buat satu group pastu calling-calling je MUA ni buat temujanji ...Apa yang penting kelas AmandaTouch memang seriously mampu bayar dengan layanan first class oleh cikgu lagi...hehe...tapi jangan ambil kesempatan taw...belajar betul-betul...jangan buli cikgu...

KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH

Baru-baru ni AmandaTouch ada buat review tentang serum organik saya dan berpuashati dengan perfomance serum ni bukan sahaja masa apply sebelum mekap malah masa guna sebelum tidur. By the way,serum ni boleh digunakan bila-bila masa setiap hari...Guna dengan kerap pun tiada masalah sebab serum ini adalah 100% organik...Kulit korang tidak akan rosak kalau pakai banyak kali pun for sure...

So,rasanya cukuplah setakat ni penerangan saya tentang KELAS MEKAP MAMPU BAYAR BY MUA AMANDATOUCH. Kalau ada yang korang tak jelas korang boleh tanya MUA cantik tu sendiri supaya lebih jelas...Saya dah jumpa dah MUA ni...sempoi dan baik orangnya...so,kalau join kelasnya In Sya Allah boleh terus masuk dalam jiwa hehehe...Apa yang saya nak bagitahu kat sini rupa beliau ada iras-iras artis Sherry Ibrahim tu kan???Betul tak?? ke saya je yang perasan macamtu...krik krikkk...Apa-apapun thank's kepada yang sudi singgah...jumpa lagi next story...babaiiii
Wassalam

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :

2 ulasan:

  1. ha'ah betul..muka dia ada iras2 sherry ibrahim tu...bestnya kalau dpt attend kelas mekap2 ni..i like..tapi kat Johor le plak..nk ajak member, ramai kurang gemar mekap..saya je yang bermekap kat opis tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...awak follow je dia...ada juga dia buat kelas kat JB...memang rupa sherry ibrahim...cantikkk

      Delete