Image

SERUM WAJAH YANG BAGUS DAN MURAH

Bismillah dan Assalammualaikum sahabat semua...harini saya akan buat satu update ringkas pasal SERUM WAJAH YANG BAGUS DAN MURAH...Haaaa...siapa yang tak nak bagus dan murah kan...zaman sekarang ni semua orang nak berjimat...

SERUM WAJAH YANG BAGUS DAN MURAH

Sambil-sambil saya nak cerita pasal serum wajah yang bagus dan murah ni saya cerita sekali aktiviti buat sample serum untuk customer. Dek saya ni buat serum organik saya nak share la kelebihan menggunakan serum organik ni

SERUM WAJAH YANG BAGUS DAN MURAH

Serum ni last week saya buat untuk customer yang request sample serum organik yang tiada bahan kimia katenye...hahaha...so saya buatkan serum yang dibuat daripada Aloevera. Macam biasalah olive oil memang wajib saya letak dalam produk yang saya hasilkan sebab dengan olive oil kulit kita akan lebih lembab

Sambil saya review serum wajah yang bagus ni saya share kelebihan serum yang saya buat ni...Sudah semestinya kelebihan utama adalah organik tanpa bahan kimia yang boleh merosakkan kulit wajah korang. Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit dan semua peringkat usia

Kelebihan yang lain pula melembabkan kulit,menghilangkan jerawat pasir,mengecutkan jerawat,memudarkan parut jerawat,menghilangkan kesan penuaan,menegangkan kulit,mencerahkan kulit,menyerap minyak berlebihan pada kulit dan banyak lagi. Serum ni korang boleh pakai sebelum korang masuk tidur. Jom kita putihkan kulit muka dengan serum organik tanpa bahan kimia secara natural jom...

Macam biasalah ye...apapun yang kita buat dalam kehidupan seharian ni kena istiqomah,baru dapat hasil yang memberangsangkan...Kalau kita kerja bagus dapat bonus lebih...sama gak macam kita pakai skincare  @ consume produk kesihatan...nak hasil terbaik kena konsisten hokeyy

Apa yang menarik tentang serum ini adalah korang boleh pakai dengan kerap...Kalau rasa macam kulit kering korang boleh sapukan pada kulit kering tu...Kalau yang dok kerja dalam air cond tu ada masalah kulit kering boleh letak serum ni...Pastu kalau korang nak pakai mekap boleh letak serum ni dulu kat muka...

SERUM WAJAH YANG BAGUS DAN MURAH

Ni dia dah siap packing dah serum untuk customer. Customer ambil sample sabun kunyit madu juga untuk testing

SERUM WAJAH YANG BAGUS DAN MURAH

Dan next day barang yang saya pos tu sudah pun berada ditangan customer...Alhamdulillah,Allah memudahkan urusan saya...Baru-baru ni saya ada tanya feedback daripada customer tentang serum wajah organik tu tapi dia belum try lagi...Cuma sabun je dia dah try...so saya tepek feedback sabun jela ye....next entri saya letak feedback serum pula

SERUM WAJAH YANG BAGUS DAN MURAH


Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan ramai yang berpuashati dengan hasil tangan saya. Apa-apapun pilihan terletak pada tangan sendiri...Kepada yang berminat nak try serum terbaik untuk kulit berminyak boleh try serum wajah organik saya ni juga...But,serum ni sesuai untuk semua jenis kulit...coz ia adalah organic

SERUM WAJAH YANG BAGUS DAN MURAH

Yang baik itu milik Allah dan yang kurang itu adalah kelemahan saya...Setiap kelebihan mesti ada kekurangan...Tapi sebelum kita cuba kita takkan tahu apa kekurang itu betul takkkk? Soooo...betul lah orang selalu kata "belum cuba belum tau tauuuu" hahaha...so kalau korang nak tahu kelemahan serum ni korang kena cuba hokeyyy...

Harga??? Tengok tajuk ada tulis murah...memang harga murah je saya jual sebab saya lebih suka jual sebagai sample sebab kebanyakan customer saya adalah mereka yang nak berniaga...ada yang nak bisnes skincare organik...ada yang nak scrub organik...so kita jual murah-murah sudah bagi orang testing kan...Harga mampu milik tau  jangan risau...

Dapatkan SERUM WAJAH YANG BAGUS DAN MURAH dengan saya tentunya 100% organik. Jumpa lagi next entri...Terima kasih singgah...

Wassalam

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :