Image

BUTIK PAKAIAN DI SERI KEMBANGAN

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Alhamdulillah masih bernafas lagi saya untuk melakar cerita disini...Hari ke-20 puasa makin terasa kehangatan syawal...Semua sibuk cari keperluan keluarga dihari raya...Kali ni saya nak share tentang satu BUTIK PAKAIAN DI SERI KEMBANGAN kepunyaan sahabat saya...Butik ni baru je buka lebih kurang dalam 6 bulan gitu...

BUTIK PAKAIAN DI SERI KEMBANGAN

Comey noh modelnya dok peraga pakaian kanak-kanak...Model pakaian besar takde ke??? heeeee

BUTIK PAKAIAN DI SERI KEMBANGAN

Kawan saya ni jual pakaian wanita dan lelaki...Kalau korang tinggal berdekatan dengan kawasan sana boleh la singgah window shopping dan kalau ada yang berkenan boleh la grab sekali...Kat sini ada jual macam-macam lagi..Pakaian kanak-kanak untuk raya pun ada. Selain tu dia ada jual emas korea 24k (dibuka utk borong dan runcit)...Bagi mereka yang memang suka pakai emas korea boleh dapatkan di butik ini...nanti saya akan bagi alamat butik untuk senang korang nak terjah ya

BUTIK PAKAIAN DI SERI KEMBANGAN

Kalau korang nak tahu butik ni bukan sekadar butik pakaian je taw...Selain pakaian dia ada jual tudung trend terkini,produk kesihatan dan yang paling best ada jual produk spa yang korang boleh beli borong...Dengar cerita tak lama lagi mungkin akan dibuka spa juga disana...

Tapi masih belum ada kata putus...dan yang pasti dia akan buat mobile spa...bolehla orang-orang seri kembangan manjakan diri berspa dengan tokey butik ni kannn...hehehe...Untuk kepastian tentang servis spa boleh terus tanya kat owner butik ni eh...

BUTIK PAKAIAN DI SERI KEMBANGAN

Korang boleh juga usya2 baju kat IG dia taw...Kat sana dia selalu update stok yang ready kat kedai...Dannn...kalau korang duk jauh pun takde masalah...dia ada buat servis pos kepada yang nak beli...Tapi satu malaysia jela yang saya tahu...luar negara korang kena tanya tokey butik tu sendiri hehehe...

Jom korang semua kita pakat serbu BUTIK PAKAIAN DI SERI KEMBANGAN ni..Mana tau tengah ada sale sekarang ni...Yelaaa...dah dekat-dekat nak raya mesti sale kaw-kaw punya kan...Saya tinggalkan detail untuk korang pergi tinjau-tinjau eh...

                      FB : Azlia Sallehhudin (nurmia collection)
FB PAGES : Nurmia Collection
INSTAGRAM : nurmia_collection
ALAMAT KEDAI
No 27G (3310)
Jalan 18/34
Taman Sri Serdang
43300 Seri Kembangan
Selangor Darul Ehsan

So korang kalau duduk area sana lalu lalang kat butik ni jemputlah masuk...Mana taw ada benda yang korang dok melilau cari tapi tiada kat tempat lain tapi ada kat butik ni...kannnn...jeng jeng jeng....hahahaa...Rasanya itu je kot info yang saya nak share kat korang pasal BUTIK PAKAIAN DI SERI KEMBANGAN...Terima kasih pada yang sudi singgah...See you soon...

Wassalam