Image

TEMPAHAN KEK DAN COOKIES RAYA EXCLUSIVELY BY AYU'S SUGAR BITE

Bismillah...
Assalammualaikum...
Tak sesabar sangat rasanya nak tulis entry ni sebab terpesona dengan kesedapan yang membuka selera bila tengok gambar-gambar kek & cookies by AYU'S SUGAR BITE ni. Nak menyebutpun berbelit-belit lidah saya...hahaha...Kalau boleh nak beli semuanya...

Kenapa saya teruja sangat nak buat review pasal TEMPAHAN KEK DAN COOKIES RAYA EXCLUSIVELY BY AYU'S SUGAR BITE ni pasal saya dah try semuanya dan alhamdulillah semuanya diluluskan oleh anak tekak saya yang agak memilih bila nak makan benda-benda macamni... 

Buat masa sekarang masih lagi buka tempahan untuk raya yang bakal menjelang. Kalau korang nak try hasil tangan tokey kek ni korang boleh berurusan dengan AYU'S SUGAR BITE ni sendiri. Korang pilihlah nak berurusan melalui saluran mana...Kat bawah ni saya dah siap-siap linkkan korang pada saluran yang betul hahaha...korang tekan je terus tembus ke talian AYU'S SUGAR BITE tuh...

Tapi saya rasa kalau korang nak skodeng koleksi kek dan cookies better korang klik kat IG sebab kat IG lebih tersusun gambarnya...Kalau kat facebook pun boleh tapi biasalah kan kat facebook banyak sangat post yang bercampur-campur. Tapi sebenarnya boleh je ikut suka korang lah nak tengok kat mana. Atleast kat facebook korang boleh kenal macammana rupa dan aktiviti harian tokey kek tu kan...

WHATSAPP ( STRICTLY NO CALL)

TEMPAHAN KEK DAN COOKIES RAYA EXCLUSIVELY BY AYU'S SUGAR BITE

TEMPAHAN KEK DAN COOKIES RAYA EXCLUSIVELY BY AYU'S SUGAR BITE

TEMPAHAN KEK DAN COOKIES RAYA EXCLUSIVELY BY AYU'S SUGAR BITE

TEMPAHAN KEK DAN COOKIES RAYA EXCLUSIVELY BY AYU'S SUGAR BITE

Serius saya memang tak boleh nak tahan tengok gambar-gambar ni. Kalau korang nak tahu AYU'S SUGAR BITE ni ambil tempahan bukan masa raya je...masa tak rayapun memang dia ambil tempahan sepenuh masa...

Tapi kalau korang nak order mesti order 3 hari awal daripada tarikh korang nak kek tu hokey...Jangan korang nak kek tu harini semalam baru nak order...bila tak dapat nak dipenuhi permintaan korang tu,korang menangis kat bucu katil...hahaha..memang tak dapat nak nolong dooo...

Lepastu AYU'S SUGAR BITE ni ada buat perkhidmatan COD juga dikawasan-kawasan tertentu. Area COD kakak ni dia pernah bagitahu saya,area Shah Alam,Kuala selangor,KLIA,Sepang,Putrajaya,Seremban,Nilai,Jelebu...Lebih kurang macamni lah area yang boleh COD seingat saya...nanti korang tanyalah sendiri kot-kot dia ada buat penambahan area pula sekarang

AYU'S SUGAR BITE beroperasi di Kuala Selangor dan kalau nak hantar ke area yang jauh-jauh tu ada syaratnya juga...Inipun korang boleh terus tanya kat tokey terus sebab takut saya tersalah ngomong sat lagi kena tembak plak saya nanti hehehe...

Kepada semua yang berminat berurusan dengan AYU'S SUGAR BITE boleh terus jenguk-jenguk IG @ FB dia cuci mata dulu. Banyak lagi pilihan yang korang boleh tengok kat sana. Dia ada ambil tempahan kek & goodies untuk majlis harijadi,tunang,kahwin dan semua majlis yang korang nak buat asalkan dia boleh ikut apa yang korang nak tempah tu...jangan korang mintak rendang itik untuk majlis korang tu sudah...time ni dia pula yang menangis kat bucu katil hehehe( gurau jek taw)

Oklah...cukup kot setakat ni saya nak membebel pasal TEMPAHAN KEK DAN COOKIES RAYA EXCLUSIVELY BY AYU'S SUGAR BITE. Sebelum terlambat baik korang bertindak sekarang buat tempahan sebab kalau dah tutup order memang dah tak buka lagi dah...Jangan lupa share-share entri ni bagi semua orang dapat rasa kesedapan kek dan cookies BY AYU'S SUGAR BITE ni...Jumpa lagi eh next story...

Wassalam