PENCARIAN BLOGLIST MEI 2017 BLOG KASIHJUJU.COM

Assalammualaikum semua...
Korang sihat tak harini? Yang tak sihat tu cepat-cepatla cari solusi untuk meyihatkan balik diri korang eh...jangan bagi badan tak sihat lelama sangat hehee...Harini saya sibuk sangat sebab order scrub dan sabun masuk banyak betul...Nanti saya cerita eh...Tadi buka facebook jumpa pula segmen PENCARIAN BLOGLIST MEI 2017 BLOG KASIHJUJU.COM kat group blogger...Hehehe...saya apa lagi terus sambar la kan...Saya ni newbie lagi...teringin nak ada orang perasan tentang kewujudan blog saya ni huhuhu...Sifu kata dengan join segmen boleh dapat kawan yang ramai dan boleh mahirkan diri sebagai blogger...So...mana-mana blogger yang buat segmen pantang nampak je terus saya join...mana la tau rezeki menyebelahi saya...

Sibuk berceloteh lupa pula tujuan asal...Blog Kasihjuju.com ni buat segmen untuk mencari bloglist kat blog dia...Tapi korang kalau nak join macam biasalah ada syarat-syaratnya...Kat sana korang boleh tengok macammana cara-cara nak join..(saya ni budak baru tak berapa pandai nak terangkan huhuhu)Jom terjah blog Kasih Juju tengok apa syarat-syaratnya( korang klik ja banner kat bawah ni)...

PENCARIAN BLOGLIST MEI 2017 BLOG KASIHJUJU.COM

Jom kita meriahkan segmen ni...Sambil-sambil bersegmen boleh tambah kawan-kawan kannn...Good luck korang semua...

Wassalam

0 ulasan:

Post a Comment