Image

HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET

Bismillah....
Assalammualaikum semua...
Jangan terkejut dengan tajuk entri saya kali ni...sebab biasanya cerita pasal scrub tiba-tiba harini Hasrul Hassan pula jadi tajuk utama...hahaha...

Sebenarnya saya baru firstime nak join segmen dari blogger lain sebab saya ni "newbie" dalam dunia blog...masih mentah dan tak pandai sangat lagi tentang dunia blog. Kadang-kadang rasa down sangat bila langsung tiada trafik yang masuk...

Saya nak cerita sikit pasal Hasrul Hassan ni. Saya tak kenal beliau tetapi saya selalu baca entri beliau tentang perkongsian ilmu berblogging,ilmu SEO dan macam-macam lagi. Saya agak teruja sebab seorang yang bernama Hasrul Hassan sudi follow saya balik dalam masa yang singkat selepas saya follow beliau. Rasa malu pun ada sebab difollow oleh seorang yang sudah pakar. Itulah yang membuat saya bersemangat untuk terus menulis walaupun tiada sesiapa yang baca cerita saya huhuhu...Apa-apa pun saya sangat berterima kasih kepada beliau sebab memberi inspirasi kepada saya untuk terus meneroka dunia baru saya

So...bila saya terbaca pasal segmen HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET saya tidak mahu melepaskan peluang ini sebab beliau bukan calang-calang orang. Beliau sudah sebati dengan dunia blogging ini dan yang paling penting beliau tidak kedekut ilmu. For sure,saya yakin sangat beliau mampu memberikan trafik yang mencanak-canak untuk segmen ini. In Sya Allah....

Dengan berbesar hati saya telah melengkapkan semua syarat yang terlalu mudah dilakukan bak kata omputeh 'like a piece of cake' heheeh(betul ke ni?)...
HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET


Kepada sesiapa yang teringin nak meroket trafik masuk ke blog korang bolehla join segmen ni terutama kepada newbie seperti saya yang masih terkulat-kulat nak kenal dunia blogging...( Tarikh tutup 10 mac 2017 pukul 12 tengahari )

Syarat ringkas untuk join segmen ni :

1) Peserta wajib ada blog
2) Peserta perlu buat satu entri mengenai segmen ini dengan meletakkan banner yang di link kan ke SINI
3) Wajib LIKE page HASRUL HASSAN.COM( klik sekarang dan LIKE)
4) Wajib LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL ( klik sekarang dan LIKE)
5) Wajib FOLLOW INSTAGRAM HASRUL HASSAN (klik sekarang dan FOLLOW)

Selepas settle semua syarat ni,entripun dah siap korang bolehla tinggalkan link entri tentang segmen tu kat bahagian komen DISINI


Okeh...settle semua dah korang tunggu jela trafik korang mencanak-canak naik dengan bantuan otai blogger bernama HASRUL HASSAN  ini...In Sya Allah


Kalau korang rasa tak berapa faham dengan penjelasan saya korang boleh klik je banner tu untuk tengok syaratnya dengan lebih jelas...


saya nak meroket trafik di URL blogpost saya yang ini :


"Semoga saya berpeluang untuk menjadi peserta segmen Hasrul Hassan...Terima Kasih "