PEMBORONG SCRUB KOPI

PEMBORONG SCRUB KOPI
Salam semua...
Harini nak update sikit pasal scrub ZM beauty. Untuk pengetahuan semua packaging scrub ZM beauty telah ditukar kepada plastik pouch ye. Sebab musabab ia ditukar kerana sebelum ini saya guna botol plastik timbulkan masalah ketika posmen handling

...ada customer yang dapat scrub yang botolnya pecah...huhuhuh...sedih gila bila customer dapat macamtu...saya punyala dengan kasih sayang bungkus dengan bubble wrap...tiba kat customer pecah...syukur dapat customer semuanya baik hati tak marah pun...tapi saya sebagai seller rasa tak puas hati dengan keadaan produk yang sedemikian bila sampai ke tangan customer. 

Oleh hal yang demikian saya ambil keputusan untuk menukar packaging kepada plastik pouch...Kalau guna plastik pon pecah tak tau la saya nak buat macammana lagi lepas ni...huhuhuh ...nangis la jawabnya...


PEMBORONG SCRUB KOPI

PEMBORONG SCRUB KOPI

PEMBORONG SCRUB KOPI

Masih lagi flavour yang sama seperti sebelum ini...berat dan harga juga masih sama. Terima kasih kepada semua customer yang sudi berurusan dengan saya. Yang berminat nak beli boleh wasap saya terus 01132484182...

Selain jualan borong saya juga ada sediakan perkhidmatan branding untuk sesiapa yang berminat nak jual scrub dengan jenama sendiri... maksudnya kalau korang ni berhasrat nak berniaga tapi macam tak tahu produk apa yang nak di jual bolehla korang cuba jual scrub kopi,koko atau oat dengan jenama korang sendiri

Saya membuka peluang kepada mereka-meraka yang betul-betul berminat sahaja. Saya ada jual scrub kopi,koko dan oat borong kilo. kalau korang pening sangat nak pek macamana saya boleh tolong packingkan dalam plastik pouch macam gambar kat atas tu. Tiada charge tambahan dikenakan...hehehe

Minimum order untuk borong adalah 6kg. Janganla korang mintak beli 1kg dengan harga borong...menangis saya kat bucu katil nanti mengenang nasib huhuhu...Yang berminat boleh wasap saya terus eh... 01132484182

Lastly, terima kasih kepada yang sudi jenguk blog saya..muahhhh ciked...SALAM...

Post a comment

0 Comments