ZURAINI.COM

Showing posts with label SEGMEN. Show all posts
Showing posts with label SEGMEN. Show all posts

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Bismillah...
Assalammualaikum korang...Sempena Ramadhan Al-Mubarak ni saya nak join satu segmen sahabat kita ni yang mempunyai niat suci untuk sebarkan sunnah & zikir yang menjadi tuntutan. Dan lebih banyak ganjarannya bila kita amalkan di bulan yang mulia ini...Jom kita renung sejenak apa pesanan dari penaja Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz ni...

Assalamualaikum semua... 
Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!


Syarat-syarat :

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.




2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.


3. FOLLOW BLOG Papaglamz.com

4. Buat satu entri yang bertajuk: "Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz"

5. Copy paste coding kat bawah ni:

6. Publish entri korang dan share link korang diruang komen entri segmen (Klik Disini)
Mudah je kan? Selamat bersegmen. 

10 Peserta BERTUAH bakal mendapat Sampul Duit Raya EXCLUSIVE by PAPAGLAMZ beserta HADIAH MISTERI dari Papaglamz.com. 

Jom jom jom cepat join.....!!!!!

With Love
Papaglamz

-sekian-

SEGMEN BLOGLIST JUN-SEPTEMBER 2017

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Ada segmen lagi saya nampak dan dengan berbesar hati saya nak join SEGMEN BLOGLIST JUN-SEPTEMBER 2017 ni . Korang kalau nak join boleh klik kat banner kat bawah ni eh...Oleh kerana salah satu syaratnya perlu tag kawan saya akan tag 

hehehe...sebab saya ni kurang kenal sangat blogger2 ni...Almaklumlah budak baru belajar kan...hehehe...Harap adik bertiga ni sudi join sekali untuk meriahkan segmen CikLa kita hokeyyyy...

SEGMEN BLOGLIST JUN-SEPTEMBER 2017

Macam biasa syarat penyertaan korang boleh tengok bila korang klik banner kat atas ni...Senang je nak ikut "like a piece of cake" bak kata omputeh. "CikLa,saya dah penuhi semua syarat taw...Saya join eh...hehehe"

Segmen ni bertujuan untuk mencari 10 bloglist untuk menyerikan blog CikLa...Dan 2 orang yang bertuah bakal memenangi hadiah misteri dari CikLa kita. Sempat lagi ni kalau korang nak join sebab tarikh tutupnya 30 mei 2017 pukul 8malam

Selamat berSEGMEN BLOGLIST JUN-SEPTEMBER 2017 korang...GOOD LUCK MY DEAR...

Wassalam

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BY OMBAK BERGIGI

Bismillah...
Assalammualaikum...
Harini nak join lagi satu segmen SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BY OMBAK BERGIGI...Macam biasa korang kalau nak join korang boleh klik banner yang saya tepek satgi untuk baca apakah intipati segmennya okey...

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BY OMBAK BERGIGI


5 je Syarat Untuk Menyertai :

1. Follow Blog Ombak Bergigi ( beres )

2. Follow IG @ombakbergigi ( beres )

3. Buat satu entri di blog korang bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist by ombak Bergigi" ( tengah buat ni hehehe )

4. Letakkan banner segmen dan link kan ke blog ini ( beres )

5. Comment link entri penyertaan di bawah ( jap eh...dah siap saya hanto )

Jom guy's kita meriahkan SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BY OMBAK BERGIGI ni. Semoga terjalin sebuah ukhwah sesama kita. Boleh kenal-kenal dengan blogger lain...

Wassalam

GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Yeayyy...harini saya nak join GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN ni. Saja-saja nak meriahkan suasana sambil-sambil nak cuba menggunakan kaedah beramah mesra dengan blogger lain dengan penyertaan giveaway @ segmen. Lagipun dah lama tak join segmen sebab takde kesempatan...ni sambil-sambil tengok berita saya menaip hehehe...

GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN

Masa mula-mula nak mencuba join giveaway ni saya tak berapa pandai sangat...tapi alhamdulillah mereka yang buat giveaway ni bagi syarat yang mudah je untuk dipenuhi dan senang nak faham arahan yang disediakan. Kalau blogger yang otai mesti tiada masalah nak join...tapi bagi blogger baru mesti terkulat-kulat lagi nak faham macam saya dulu...takpe...pelan-pelan kayuh eh...

Nak join??? Mudah je...korang klik banner yang saya letak kat atas sana,lepas tu korang akan dapat tengok arahan dan syarat untuk join giveaway ni. Yang saya teruja sangat dengan GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN ni adalah design & warna namecard tu kita boleh pilih sendiri taw...Huyyohhh ...serius best...

3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin :
1) Simple
2) Tak semak
3) Warna lembut (tak sakit mata tengok)

Alhamdulillah...semua syarat dah dipenuhi...Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim saya join giveaway ni dengan senang hati dan nak ajak sesiapa yang nampak entri saya untuk join walaupun dah dekat nak tarikh tutup...hehee..Good luck guys...

Wassalam

SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST

Bismillah...
Assalammulaikum semua...
Saya rasa saya orang terakhir kot yang join segmen SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST ni...tak tahu la macamne boleh terlepas hahahaha...walaupun tinggal 2jam je lagi dari masa tutup penyertaan saya tetap nak join gak...pasalnya saya nak jugak menyelit diantara mereka-mereka yang terbaik...sekurang-kurangnya boleh sedut aura blogger dari oatai-otai semua...

SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST

Kenapa saya nak bertenggek kat blog SEORANG SYED ni?
Sebab saya ni teringin nak ada follower macam orang lain hehehe...Saya kan budak baru belajar...banyak yang perlu belajar lagi. Mana tahu kalau saya terselit di bloglist SEORANG SYED peluang saya terbuka luas...tapi saya selalu redho kalau takde yang nak follow saya hehehe...

Review ikhlas tentang blog SEORANG SYED :
Serius ni tau...takde nak goreng-goreng...or nak ayat power...saya selalu tengok blog lain, semuanya hebat-hebat belaka...sampai saya rasa betapa kecilnya diri saya. Saya suka blog SEORANG SYED salah satunya adalah sebab blog ni simple,kemas dan banyak info yang boleh diguna pakai...Lagipun semua cerita yang dikongsi up to date dan ada terselit ilmu yang boleh dikongsi dengan orang lain . Lagi satu saya suka sangat dengan susunan ayat yang tak bosan bila baca. Kena belajar nih...

Kepada korang yang belum join moh le join...sempat lagi nih...Nak tahu lebih lanjut korang klik banner kat atas tu...Good luck

Wassalam