Image

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Bismillah dan Assalammualaikum 
Hi semua...gerun tak tengok tajuk artikel nih? hehehe janganlah gerun sangat sebab tajuk PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM ni saya pilih sebab nak bagitahu korang semua yang OLESS adalah lipbalm yang terbaik kalau korang nak bagi anak-anak korang pakai...kan musim raya nak sampai dah...kan kan kannnn...hehehe...jom kita layan story

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Kenapa saya cakap OLESS LIPBALM ni adalah PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA? korang nak tau dak? kalau korang taknak tahu mesti korang tak sampai kat artikel nih kan? hehehe...gurau jurrr...saya sebut selamat sebab OLESS diciptakan tanpa menggunakan bahan perwarna terlarang. Kami menggunakan perwarna & perisa strawberry yang orang guna untuk buat kek tuhhhh...WOWWWW sangat-sangat kan...

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Cuba korang tengok gambar-gambar OLESS yang sempat saya snap masa production yg lepas...comel kan...kalau sekali tengok macam lipstik kan,tapi ini bukan lipstik tetapi OLESS lipbalm yang sedang digilai ramai sebab kesan olesan yang memukau,warna yang tak begitu menonjol dan wangi strawberry seolah-olah ada sebijik strawberry masuk ke dalam mulut saat OLESS dilayangkan di bibir...huhuhu panjang lebar penerangannya,betapa syioknya guna OLESS

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Tu tak cerita lagi sticker OLESS yang comey lotey tuh...cer tengok gambar kat atas nuh comeyyy kan...design sticker ni saya buat sendiri sebab saya nak sticker yang nampak simple...walaupun saya ni takde kemahiran dalam bidang design mendesign tapi saya cuba juga buat asalkan saya puas hati dapat sticker yang simple macam saya nak huhu...Jom tengok gambar lagi...

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Sebenarnya saya dah lama dah buat lipbalm ni. Kalau korang perasan dalam artikel-artikel saya yang lepas ada juga saya bercerita tentang aktiviti buat lipbalm ni tapi kali ni saya buat yang berbeza dari yang sebelum ni...sebelum nih saya buat lipbalm dalam bekas bulat...

Tapi sekarang saya buat dalam bentuk stick(batang) sebab ada kelemahan pada packaging yang sebelum ini iaitu customer(pengguna) terpaksa menggunakan jari untuk mengoles lipbalm...bila dah guna jari ofcozz la jari tu jadi berwarna kan...dah tak syantiq jari tu bila ada kesan perwarna...sebab tu orang kurang berminat beli lipbalm dalam bekas bulat yang manually guna jari untuk sapu lipbalm tu...betul tak? ke korang suka je guna yang dalam bekas bulat tuh?😁😁😁

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Oleh hal yang demikian lah saya mengambil keputusan kali ini saya buat yang jenis stick,bagi mudah orang nak guna dan tak perlu nak colek-colek guna jari lagi. Mula-mula saya buat untuk main-main ja sebab saya tak tahu ada ke tak orang yang berminat nak beli. Tapi Alhamdulillah OLESS semakin mendapat sambutan sebab ia menggunakan perwarna & perisa makanan sebagai perwarna lipbalm tersebut. Mula-mula saya buat sikit ja tapi setiap kali buat terus habis kena beli...bila buat lagi habis juga dan list pre-order semakin banyak...dan akhirnya ramai yang berminat untuk menjadi agent...Alhamdulillah

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Antara kelebihan OLESS yang menjadi pilihan orang adalah ia selamat digunakan oleh anak kecil. Korang perasan kan zaman sekarang budak kecik pun dah pandai nak rembat gincu mak diorang(huhuhu...maaf bahasa kasaq "rembat") ...itu memang saya perasan sangat walaupun anak saya semuanya lelaki tapi saya ada ramai anak saudara yang gegirl...kecik-kecik lagi dah pandai guna gincu huhuhu...

Sebenarnya kita tak tahu bahan apa yang ada dalam gincu ni,apa kesan nya kalau tertelan,apa keburukkannya. Sebaik-baiknya kalau nak bagi anak-anak pakai,pilihlah yang selamat. OLESS sesuai digunakan oleh semua peringkat usia dari kecil hingga ke dewasa...

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Membebel punya membebel lupa saya nak bagitahu OLESS ni untuk apa...eh bukan semua orang tahu tau pelembab bibir tu apa,lagi-lagi bila dah letak nama OLESS huhuhu...OLESS adalah sejenis pelembab bibir yang menjadikan bibir si pemakai terasa lembab & ada mempunyai warna yang tak pekat sangat pun...bayang-bayang gitu tapi memang nampak cantik daripada langsung tak pakai apa-apa pucat gitu...

Para surirumah yang busy merempit hantar jemput anak pergi balik sekolah bolehla join mengOLESS nih,barulah nampak segar sikit kan hehe...Selain melembab dan mencantikkan bibir OLESS dapat memelihara bibir supaya tak kusam disamping merawat bibir yang gelap...Tak susahpun nak guna taw korang...tutup matapun boleh OLESS,seriously tak sama macam lipstik-lipstik kat luar sana nak kena tenung cermin betul-betul. Dengan OLESS mudah sangat...zass zass zasssss siapppp! 

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Tak nak cerita panjang-panjang nanti orang jelik...amboyyyy macam OLESS dia je yang terer...macam OLESS dia je yang terbaik...

Huhuhu...
Saya cerita ni ikut feedback...saya memang pencinta produk natural,bila ada yang baik saya tentu akan kongsikan kat korang yang mungkin pencinta produk natural macam saya gak ...

So,sambil-sambil kita guna produk natural apa salahnya kalau nak sebarkan kebaikannya kepada orang lain. Sesiapa yang berminat nak kumpul duit wat belanja raya boleh join kami menjual. Budak sekolah pun boleh jual OLESS nih taw,senang sangat nak jual. Kat sini saya bagitau siap-siap harga OLESS nih RM10 ja satu...murahkannnnn😍😍😍

Kalau korang nak jadi agent modal tak besar mana pun korang...RM100 sahaja korang akan dapat 20pcs OLESS...korang modalkan RM100 bila korang dapat jual kesemua OLESS tu,korang akan dapat untung RM100 juga...senang-senang je kan budak sekolah nak dapat kumpul duit poket RM100...Alhamdulillah siapa yang berusaha pasti akan mengutip hasil,OLESS senang nak jual sebab OLESS ada nilai sentimental yang buat orang tertarik disamping harga yang mampu milik...

PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA - OLESS LIPBALM

Eh eh ehhhh...dah last last story ada pulak terpacul gambar OLESS SCRUB...takpe itu nanti saya cerita lain kali ya,saya rasa cukup setakat ni je...siapa nak cari PELEMBAB BIBIR PALING SELAMAT DI MALAYSIA  bolehlah try OLESS LIPBALM ni...In sya Allah korang akan jatuh hati dup dap dup dap gitewww...Nanti saya story lagi pasal produk natural lain ya,banyak nih nak update tapi kekangan masa yang menghalangnya😭Korang yang nak tambah-tambah pendapatan jual produk natural boleh roger saya ya...Terima kasih sudi baca sampai habis,lain kali kita jumpa lagiiii...babaiiii
Wassalam
-
-
-

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :
 DIRECT WHATSAPP

Page : neembalmHQ