Image

SABUN HABBATUSSAUDA HOMEMADE TERBAIK - NATURAL

Bismillah dan Assalammualaikum ..hi korang,selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak...Lamanya tak munculkan diri kat sini...bukan apa saya tak punya cukup masa untuk merenung monitor lagi seperti dulu hukhukhuk...tapi kali ni saya lari kejap untuk menaip...jom layan cerita SABUN HABBATUSSAUDA HOMEMADE TERBAIK - NATURAL ...saya  akan buat sesimple mungkin cerita ni sebab saya nak buat kerja lain pula pasni hehee...

SABUN HABATUSSAUDA HOMEMADE TERBAIK - NATURAL

Ha...ni dia rupa sabun SABUN HABBATUSSAUDA HOMEMADE yang saya nak tunjuk kat korang tu..korang tahu kan habbatussauda ni adalah salah satu makanan sunnah tapi kali ni kita proses dia bukan untuk makan tapi untuk gosok kat muka sebagai sabun

Lagi satu,korang jangan terkejut kenapa ada bintik-bintik hitam macamtu tak macam sabun kat pasaran yang ada habbatussauda...ini kerana saya kisar dulu habbatussauda tu sebelum saya masukkan dalam sabun sebab kalau tak hancurkan khasiatnya takkan keluar...so dengan cara ini dapat membantu kita menerima manfaat sepenuhnya daripada habbatussauda

Antara fungsi sabun ini :
  • Meremajakan kulit
  • Menghilangkan kulit kusam
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Menghilangkan jerawat pasir
  • Mengelakkan jerawat tumbuh
  • Melembabkan kulit
  • Melindungi kulit secara natural
  • Menghaluskan kulit
SABUN HABATUSSAUDA HOMEMADE TERBAIK - NATURAL

Korang mesti tertanya-tanya apahal sabun tuh warnanya kuning kan...kan kan kannn...hehehe. Tula saya lupa nak habaq sabun ni bukan semata-mata ada habbatussauda je uolllsss...saya ada campurkan sekali kunyit india...bukan kunyit goreng ikan taw...kunyit india memang sangat win untuk tujuan kecantikan muka...semua orang pun taw kan...sebab tu saya masukkan kunyit india ni bagi hasilnya win...selain itu ada beberapa bahan lain lagi yang saya campurkan untuk bagi hasilnya lebih bagus...apa yang penting bahan wajib yang memang ada dalam semua produk saya iaitu olive oil

SABUN HABATUSSAUDA HOMEMADE TERBAIK - NATURAL

Kenapa saya pilih olive oil dalam setiap produk homemade saya? sebabnya olive oil ni adalah minyak yang terbaik untuk kulit...ada banyak vitamin dan ia mampu melembabkan kulit secara semulajadi...saya dah jatuh hati gila kat olive oil uolllssss...

Buat masa sekarang saya belum lagi keluarkan SABUN HABATUSSAUDA HOMEMADE di pasaran sebab saya masih lagi dalam tempoh mengedarkan sample kepada agent-agent terdahulu sebabnya sebelum nak jual semestinya kita perlu tahu tahap keberkesanannya dahulu...apa kelemahannya dan apa kelebihannya...betul tak? bukan main taram je jual kan kan kannn...hehe

In Sya Allah selepas sebulan dua nanti feedback cukup positif dan saya berpuashati bolehlah saya keluarkan dalam jumlah yang banyak...masa tu saya akan buka peluang untuk bantu surirumah untuk cari duit poket as usual hokeyy...sebab itu saya perlu test dulu sabun ni barulah kita boleh jual dengan tenang aman dan sentosa gitew...Alahai tengok Ammar tolong angkat barang...ditegah kang menangis...redho jela budak istimewa ni...rajin dia tolong ibunya hukhuk

SABUN HABATUSSAUDA HOMEMADE TERBAIK - NATURAL

oklah...rasanya cukup setakat ini update aktiviti saya yang terbaru,saya akan cuba untuk mengupdate lagi dan lagi...sebenarnya setiap hari banyak aktiviti yang saya buat tapi cuma tak dan nak update...terima kasih sudi membaca cerita SABUN HABATUSSAUDA HOMEMADE TERBAIK - NATURAL ni sampai habis...kita jumpa next story ya..."Selamat Berpuasa"

Wassalam

Any Question? Find me here :
Whatsapp
Facebook
Page : ZM Beauty
IG : zmbeautybrand