Image

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

Bismillah dan Assalammualaikum semua...Hiii uollssss...lama tak bersiaran rentetan order garlic balm melonjak-lonjak kebelakangan ni...tak dapat buat apa dah...saya bertungkus lumus menyiapkan order supaya saya boleh memberikan servis paling molek sekali buat stokis,agent dan semua pengguna garlic balm...Thank you taw kepada yang dah membeli garlic balm saya...saya doakan garlic balm ni dapat membantu mengurangkan beban masalah korang ye...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

Harini sekali lagi saya nak umumkan stokis baharu saya...sebenarnya stokis ni dah lama daftar tapi saya je yang tak ada masa nak update...ada lagi beberapa orang yang akan saya update kemudian dan harini saya nak kenalkan STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK ...Jom kita skodeng wall facebook beliau...macam biasa saya memang akan tepek gambar wall facebook stokis saya kat sini supaya senang uolllsss nak berkenalan...gitewww...hehehe...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

Yang ini pula adalah page khas STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK ni...kalau nak info berkaitan korang boleh follow kat sini ya...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

Nampak pada gayanya memang nampak serius beliau dalam bisnes "membawang" ni...korang yang nak join team STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK ni korang boleh terus contact beliau ya...mana yang hat dekat-dekat dengan area sana bolehlah meramaikan team membawang...yela..sekarang ni kan zaman cari duit tepi...so,apa salahnya kita beramal menyebarkan manfaat petua tradisional ni kat semua orang...bukan free-free...sambil-sambil tu boleh buat income juga...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

Saya rasa artikel kali ni saya taknak cakap banyak dah pasal garlic balm ni sebab sebelum ni saya asyik ulang-ulang cakap benda yang sama...sat lagi ada yang bosan dengar saya merapu...tapi korang toksah risau sebab gambar-gambar yang saya hidangkan semuanya sarat dengan info berkaitan garlic balm a.k.a minyak bawang putih ni...so korang boleh baca terus dengan tekun sambil menikmati pemandangan gambar garlic balm tu hokeyyy...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

Cuma satu saya nak bagitahu,garlic balm ini adalah inovasi petua tradisional yang digunakan oleh nenek moyang kita zaman dulu-dulu sejak berabad-abad lamanya...korang tahu kan hat yang sebelum inovasi tu apa dia petuanya??? Tak tahu??? Oooooo tahu...ok2...yang tahu duduk diam-diam...yang tak tahu baca baik-baik...petua tradisional yang saya maksudkan tadi adalah minyak bawang putih...lepas diinovasikan maka jadilah ia garlic balm yang orang dok jual-jual kat pesbuk tu...yang hat orang dok kata untuk rawat selsema dan batuk tu...haaaa betoi la...itulah dia...hahahaa....korang tengoklah gambar-gambar tu sendiri ya...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

Yang hat ni pon wajib saya nak bagitahu...garlic balm ni dah dihantar ke makmal untuk di uji keselamatannya jika digunapakai pada orang...Alhamdulillah keputusannya adalah positif, dengan itu maka keluarlah Certificate of Anaylisis buat garlic balm by zm Beauty....

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

Saya dok canang-canang ni bukan sebab nak eksyen ka apa ya...jangan salah sangka...tapi benda macamni memang kena bagitahu...sebab kalau tak bagitahu macamana orang nak tahu kan hehehe...so,sesiapa yang nak guna garlic balm ni korang boleh guna dengan hati yang tenang...dan yang nak cari duit tepi dengan menjual garlic balm pon korang boleh menjual dengan tenang...In sya Allah garlic balm ni tidak akan merosakkan buah pinggang korang(eh...ada kaitan ke.?? huhuhuhu)

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK

So,kepada sesiapa yang berminat nak beli @ nak jadi agent boleh contact STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK di talian www.wasap.my/60134036390 atau korang boleh add facebook beliau ya...maka habislah sudah sesi memperkenalkan STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK saya kali ini...Kita jumpa lagi next entri sebab ada 2 orang lagi stokis dah berdaftar tapi saya tak sempat nak kenalkan lagi...Apa yang terkurang maafkan saya,semoga garlic balm dapat memberi manfaat kepada semua...
Wassalam