STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Bismillah...
Assalammualaikum semua yang sampai ke blog saya ni...semalam saya baru update tentang stokis sah garlic balm area sarawak , then harini saya nak update lagi satu artikel berkaitan STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR ...Alhamdulillah...syukur ke atas nikmat yang Allah kirimkan buat saya dan keluarga...seorang lagi hamba Allah memberi sokongan kepada apa yang saya usahakan selama ini...dan saya ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi bersama-sama saya memperjuangkan petua tradisional kebanggaan nenek moyang kita...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Gambar kat atas yang saya selitkan ini adalah pemilik STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR...mungkin ada yang dah kenal dengannya...sebab Puan ni agak aktif dalam pelbagai jenis bisnes dan dia juga menjalankan personal coaching untuk kenal potensi diri melalui metafizik pernomboran islam...Maksudnya bila kita kenal potensi diri kita (kekuatan dan kelemahan),kita boleh arahkan diri kita untuk bisnes dan hidup  yang lebih baik...kalau korang ada soalan berkaitan coaching korang boleh contact Puan ni terus...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Dan gambar yang kat atas ni pula adalah page untuk bisnes yang Puan ni jalankan. Puan ni ada buat servis mobile spa iaitu spa yang dilakukan dari rumah ke rumah mengikut permintaan pelanggan dan beliau juga adalah merupakan stokis sah kepada produk garam Aura...Itu adalah serba sedikit tentang pemilik STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

So,seperti biasa,saya akan cerita serba sedikit berkaitan Garlic balm a.k.a minyak bawang putih kalau disebut dalam bahasa melayu...semua orangpun dah tahu tentang kehebatan minyak bawang putih ini yang merupakan petua tradisi sejak berzaman yang lalu...Petua ini sehingga kini masih diguna pakai oleh orang moden walaupun agak leceh untuk menyediakannya

Minyak bawang putih dipercayai mampu merawat gejala selsema,batuk,asma ringan dan yang berkaitan dengannya...Oleh kerana zaman sekarang adalah zaman serba moden,maka saya mencari inisiatif untuk mengelakkan supaya tradisi ini tidak pupus di telan zaman dengan cuba membuat satu inovasi kepada petua ini iaitu menghasilkan satu produk yang berasal dari minyak bawang putih menjadi garlic balm

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Garlic balm dan minyak bawang putih adalah benda yang sama...fungsi yang sama tetapi yang membezakannya adalah tekstur fizikalnya sahaja....Garlic balm lebih mudah diguna kerana ia di pek dalam botol dalam bentuk balm. Risiko untuk tumpah dapat di elakkan berbanding minyak bawang putih yang agak leceh untuk di buat dan mempunyai risiko tumpah yang tinggi...Maka,garlic balm adalah sangat sesuai digunakan bagi ibu-ibu moden yang tak sempat untuk buat minyak bawang putih

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR


Kepada sesiapa  nak risik-risik harga @ berminat nak jadi agent boleh refer pada detail contact no stokis ini seperti yang saya lampirkan di bawah...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Rasanya cukuplah kali ini artikel saya mengenai STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR...semoga korang semua di beri keserasian dalam menggunakan garlic balm ini...Sesungguhnya kita hanya berikhtiar...kuasa penyembuhan hanya atas kekuasaan Allah...Jumpa lagi di lain artikel...Terima kasih...
Wassalam



4 ulasan:

  1. wslm...tq sudi singgah...dah follow awak balik dah...tq2

    ReplyDelete
  2. Tq Zu,semoga garlic balm ini akan terkenal dgn kebaikannya di seluruh Malaysia, aamiin YRA. So siapa² yg nak dptkan garlic balm utk keselesaan si comel anda, boleh dptkan Dari Saya, wasap jer OK..Hann 017 760 2769.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kak...sesiapa yang nak dapatkan garlic balm area Shah Alam boleh contact kakak ni ya...Tq2

      Delete