STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KUCHING DAN SARIKEI SARAWAK

Bismillah dan Assalammualaikum buat para sahabat dan semua makhluk ciptaan Ilahi...Haii korang semua,saya masih disini untuk berkongsi cerita...berkongsi info...berkongsi tips untuk tatapan korang yang sudi menjejakkan kaki kat sini. Firstly saya nak ucap selamat datang kepada mereka yang firstime masuk ke blog ni...then selamat kembali kepada yang jenguk kembali blog saya untuk kali ke-2...ke-3 dan seterusnya...hehehe panjang sikit mukadimah pagi ni...Today saya nak buat satu artikel tentang STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KUCHING DAN SARIKEI SARAWAK 

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KUCHING DAN SARIKEI SARAWAK

Seperti yang sedia maklum saya adalah pemilik sah produk garlic balm by zm beauty dan saya telah melantik adik manis pemilik facebook yang terpampang gambarnya diatas tu sebagai   STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KUCHING DAN SARIKEI SARAWAK ...Semua stokis berdaftar dengan saya akan saya war-warkan kewujudan mereka di blog saya supaya mudah orang-orang yang berdekatan untuk mendapatkan stok garlic balm...Mana tau jiran sebelah kita nak dapatkan garlic balm kena pergi order jauh-jauh sebab tak tahu jirannya ada stok garlic balm...hahahaa...so,inilah tujuan saya nak cerita pasal stokis ni sikit,sekurang-kurangnya dapat memudahkan orang nak beli....

" Garlic Balm tu apa? "
Soalan ni belum pernah lagi saya dapat daripada customer sebab customer saya yang pm saya untuk bertanya majoritinya dah tahu apa itu garlic balm...tetapi masih ramai yang tak tahu apa tu garlic balm bila saya post gambar garlic balm kat facebook...mereka tak kenal lagi apa tu garlic balm...dan mereka tak tahu lagi apa fungsi garlic balm tu sebenarnya. Jadi,saya akan terangkan serba sedikit apa yang garlic balm ni boleh bantu korang kat luar sana

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KUCHING DAN SARIKEI SARAWAK

Garlic balm adalah satu produk yang berasal daripada minyak bawang putih... saya memilih nama garlic balm ni supaya senang nak sebut,sebenarnya minyak bawang putih dan garlic balm adalah satu benda yang sama cuma ada sedikit perbezaan dari segi bahasa dan isi kandungan... Garlic balm adalah satu inovasi yang dilakukan daripada petua tradisional yang dimodenkan supaya hakak-hakak zaman sekarang dah tak payah nak ketuk-ketuk bawang putih lagi untuk sapu minyak bawang putih bila anak batuk dan selsema

Lupa nak bagitahu,bawang putih adalah satu cara tradisional yang diguna pakai oleh orang tua-tua zaman dulu untuk merawat batuk dan selsema anak-anak mereka...Zaman dulu-dulu mana ada klinik 24jam kan...so kalau anak-anak batuk dan selsema minyak bawang putihlah jadi ubat yang paling berpengaruh ketika itu hehehe...Menurut kajian sains,bawang putih mempunyai banyak kelebihan dalam merawat pelbagai penyakit terutamanya yang berkaitan batuk dan selsema. Selain merawat batuk dan selsema,garlic balm ini boleh melegakan asma ringan,angin,gatal-gatal ringan,menghangatkan badan dan boleh dijadikan minyak bayi



Garlic balm adalah 100% organik dan tidak terdapat sebarang campuran minyak essential @ papermint yang bertujuan untuk bagi wangi dan berangin. Garlic balm ini tiada rasa panas @ sejuk@ berangin... Garlic balm by zm beauty adalah 100% asli dengan bau sebenar bawang putih. Semua bahan yang terkandung dalam garlic balm adalah selamat digunapakai oleh semua lapisan umur tanpa menjejaskan sensetiviti kulit korang. Alhamdulillah garlic balm by zm beauty telah diluluskan KKM baru-baru ini dan boleh digunakan tanpa was-was. Korang boleh baca cara-cara penggunaan garlic balm yang betul di bawah...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KUCHING DAN SARIKEI SARAWAK
So,korang yang berada dikawasan Kuching dan Sarikei boleh dapatkan garlic balm distokis ini dan kepada yang berminat nak jadi agent @ agent dropship juga boleh direct contact denga stokis ini...Di bawah ini saya sertakan detail untuk korang hubungi stokis Garlic Balm kuching & sarikei


Begitulah serba sedikit info STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KUCHING DAN SARIKEI SARAWAK  yang dapat saya kongsikan harini...Sebarang pertanyaan berkaitan garlic balm korang boleh terus whatsapp nombor di atas...Semoga artikel ini memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan...jumpa lagi next entri...Terima kasih kepada yang sudi singgah...
Wassalam




0 ulasan:

Post a Comment