STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR

Bismillah...
Assalammualaikum semua...Alhamdulillah bertambah lagi satu stokis untuk garlic balm saya...Syukur kehadrat Ilahi atas nikmat yang disalurkan melalui STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR ...walaupun banyak onak duri yang saya terpaksa tempuhi namun saya masih diberi peluang untuk terus bangkit


Seperti biasa,setiap stokis saya akan saya perkenalkan kepada umum di blog saya ni...so,siapa yang saya tak umumkan sebagai stokis sah kat blog saya ini tapi claim dia adalah stokis sah garlic balm adalah dusta belaka hokeyyy...Bukan apa kan...saya ni baru nak belajar berniaga,so untuk permulaan ni kenalah buat kerja lebih sikit kan...nak kenalkan produk gitewww...nak buat ads mahal-mahal tak mampu lagi...lagipun produk bukanlah popular sangat sampai orang berebut-rebut nak beli...so,saya perlu cari alternatif lain untuk cuba perkenalkan produk saya kepada umum


STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR


Buat pengetahuan semua,pemilik akaun FB seperti tertera di atas adalah STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR ...mesti korang pelik kenapa ada 2 stokis dalam selangor sedangkan sebelum ini saya declare seorang stokis untuk setiap negeri kan...Itulah yang dinamakan kita hanya boleh merancang...pada mulanya memang saya bercadang untuk mempunyai satu stokis sahaja setiap negeri tetapi atas permintaan dan selepas berbincang dengan partner a.k.a orang kuat(suami kikiki..) kami sebulat suara untuk melantik lebih ramai stokis...tetapi hanya seorang sahaja untuk setiap daerah...ini kerana saya nak produk garlic balm lebih cepat dikenali dan lebih mudah untuk orang beli...macam saya cakap awal-awal tadi la kan...saya ni belum nak cukup sangat bajet untuk buat iklan berbayar kat pesbuk tu haaa...huhuhu...jangan risau,rezeki Allah tu luas...jangan takut nak bersaing cara sihat,yang tak sihat tu buang jauh-jauh...


STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR


Siapa yang masih belum kenal garlic balm tu apa angkat tangannnn...(macamlah boleh nampak orang angkat tangan ke idok huhuhu)... gambar kat atas ni adalah gambar jelas garlic balm yang saya shoot khas untuk tatapan korang hehehe...garlic balm ini adalah satu produk inovasi daripada minyak bawang putih yang digunakan oleh orang tua-tua dulu bila anak cucu mereka diserang selsema dan batuk...Orang dulu-dulu mana nak pergi hospital...bukan tak nak pergi sebenarnya korang...hospital nunnnnn jauh alam...nak pergi pun takde kenderaan...so,inilah petuanya untuk merawat batuk dan selsema yang mereka amalkan...dan yang hebatnya bagaimana mereka boleh tahu bawang putih ni baik untuk selsema dan batuk eh??Menurut kajian,memang bawang putih mempunyai sangat banyak manfaat untuk kesihatan taw...Amazingggg....


STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR


Manfaat garlic balm :

~ Merawat batuk dan selsema tanpa ubat
~ Merawat gatal ringan
~ Merawat asma ringan
~ Membuang angin
~ Menghangatkan badan
~ Boleh dijadikan sebagai minyak bayi


Sebenarnya ramai yang tanya saya satu soalan ni...harini saya nak bagitahu kat sini supaya orang boleh tahu..." Puan, garlic balm ni bau apa ya?" krik-krik kejap saya bila dengar soalan di atas huhuhu... buat pengetahuan semua,garlic balm by zm beauty adalah bau bawang putih sepenuhnya...nak tau sebab apa??? sebab garlic balm saya diproses tanpa menggunakan sebarang campuran essential oil...saya nak hasil garlic balm saya adalah sama seperti minyak bawang putih...Maka saya tidak campurkan sebarang pewangi tambahan



bukan sebab itu sahaja,antara alasan lain saya tidak campurkan garlic balm saya dengan sebarang pewangi @ essential oil adalah kerana kadang kala ada bayi yang alah dengan essential oil dan essential oil sangat sensitif jika tidak kena caranya bila kita campurkan dengan bahan lain. So,saya biarkan garlic balm saya dalam mood natural...maka,sesiapa sahaja yang menggunakannya perlu terima bau bawang putih yang asli itu hehehe..." alaaaa...nak baik kannnn...tahan la sikit...pstttt,baby belum pandai cakap busuk lagi...hihihi"


STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR

Haaaa...lagi satu lupa saya nak bagitahu...nasib baik ingat sebelum saya nak tulis ending nih...Garlic balm saya ni tidak ada rasa panas @ sejuk...apa yang saya boleh ceritakan bila letak garlic balm anak kita rasa selesa...mengikut pengalaman saya yang mempunyai anak sensitif(sebab pramatang) bila letak garlic balm dia lebih selesa tidur...sebab anak saya ada masalah hidung selalu block(selsema)...anak saya yang bongsu ni pantang cuci kepala mesti jadi selsema...bila dia selsema hidung akan block masa tidur,tapi bila saya amalkan letak garlic balm sebelum dia tidur Alhamdulillah dia boleh tidur lena...

Ini pengalaman saya lah kannnn...bak kata orang,mana ada owner produk nak cerita tak best tentang produk sendiri ye tak...hahaha...so,korang boleh tengok TESTIMONI GARLIC BALM BY ZM BEAUTY ...ini adalah testimoni yang saya kumpul daripada customer...haaaa???tak banyak? biasa latu,nak dapatkan testimoni yang original bukan senang dik...sabarlah...nanti saya akan sentiasa update bila ada testimoni baru...hokeyyy darlinkkk....

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR


↑↑↑↑↑↑↑↑

Cara - cara guna garlic balm...Kalau boleh ikutlah cara yang betul dengan konsisten supaya dapat membantu selesaikan masalah yang melanda anak-anak korang...apa yang penting konsisten...kalau mereka tak selsema @ batuk pun still boleh pakai ye...


Okeyyyy...kita dah sampai ke penghujung cerita...kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk cuba garlic balm by zm beauty a.k.a minyak bawang putih inovasi dari petua tradisional ini boleh dapatkan daripada STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR ...nak tahu macamana nak dapatkan? kat atas sana ada gambar FB nya...korang boleh berurusan disana @ kalau malas nak add-add FB korang tekan je icon whatsapp kat bawah ni...saya dah cun-cun setting untuk mudahkan korang terus tembus ke talian whatsapp STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR hokeyyy...Haaa..ape lagi...jom ramai-ramai kita kasi gegar kakak stokis nih hehehe...Thank you korang yang sudi singgah ya...nanti kita jumpa lagi next story...


STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN KLANG SELANGOR







0 ulasan:

Post a Comment