BERHATI-HATI DENGAN PENIPU ONLINE YANG JUAL INAI RAMBUT HALAL BY ZM BEAUTY

Bismillah...
Assalammualaikum korang semua...Selamat datang ke zuraini.com...hehehe. Korang,harini saya nak buat pengumuman je sebenarnya...BERHATI-HATI DENGAN PENIPU ONLINE YANG JUAL INAI RAMBUT HALAL BY ZM BEAUTY ...Saya buat entri ini semata-mata sebagai secure pada diri saya di masa akan datang...bukan nak berlagak suci dan mengembar-gemburkan benda yang tidak pasti

BERHATI-HATI DENGAN PENIPU ONLINE YANG JUAL INAI RAMBUT HALAL BY ZM BEAUTY



Korang pandang betul-betul gambar inai rambut halal kat atas nih. Inai rambut ini adalah hak milik saya sendiri. Saya packing sendiri dan guna sticker saya sendiri. Atas nama saya sendiri iaitu zm beauty. Saya tak pernah melantik mana-mana agent @ orang perseorangan untuk menjual @ mempromosikan inai rambut halal saya. Hanya satu tempat sahaja yang ada jual inai rambut halal saya iaitu di Butik NY Beauty simpang renggam



Kenapa saya nak declare macamtu? Apa yang kecoh-kecoh ni? ?? tak faham laaaa...Ok,saya nak cerita la ni huhuhuhu...Baru-baru ni saya dapat mesej daripada seseorang yang saya tak kenal(assume customer) tanya saya inai rambut ada tak...then orang dah tanya saya jawablah ada sebab memang inai rambut saya sentiasa ready stok semenjak dari awal saya jual...Lepastu dia mintak gambar...saya pun bagi gambar,then dia tanya lagi berapa harga...Saya pun jawab sebab itu adalah situasi yang biasa saya lalui kalau ada yang nak beli inai...Tapi yang saya terkejut selepas 1 saat saya bagitahu harga makhluk Allah ni terus block saya...apa kes??? Untuk memastikan betul ke idok dia block saya,saya try hantar 1 mesej lagi...mesej tu tak lepas...maka sah lah dia block saya huhuhuhu....

BERHATI-HATI DENGAN PENIPU ONLINE YANG JUAL INAI RAMBUT HALAL BY ZM BEAUTY

BERHATI-HATI DENGAN PENIPU ONLINE YANG JUAL INAI RAMBUT HALAL BY ZM BEAUTY



Apa yang saya cuba nak sampaikan kat sini adalah...saya tak takut ada persaingan dalam arena menjual inai rambut ni ye ...tapi saya cuma risaukan kalau ada yang menggunakan gambar inai saya untuk tujuan menipu...Saya tak kisah kalau dia nak survey harga dan nak tahu packaging ke...tapi janganlah buat macamtu...ia menimbulkan perasaan tak sedap hati dan pelik dalam hati saya...Oleh hal yang demikian saya nak bagitahu kat semua orang saya tak pernah ada agent untuk jual inai rambut halal seperti gambar yang saya bagi kat atas tu...Saya nak tanya korang...kalau korang berada dalam situasi saya,korang akan fikir apa? Korang akan buat apa???




Sesiapa sahaja yang nak beli inai rambul halal saya adalah melalui saya 
(wasap 01132484182) 
@ SHOPEE 
@ LAZADA 



Selain daripada itu adalah palsu dan saya tidak akan bertanggungjawab sama sekali jika ada yang tertipu dengan seller yang jual inai rambut halal by zm beauty. Seriously saya tak kisah kalau ada yang jual inai rambut...sebab bukan saya seorang dalam malaysia ni yang jual inai rambut...ada ramai seller yang jual...apa yang saya risaukan adalah jika ada yang iklan guna gambar saya then bila buyer bankin duit seller tak pos...ini yang saya taknak...saya takut nama saya yang akan jadi busuk angkara ketamakan orang lain...

BERHATI-HATI DENGAN PENIPU ONLINE YANG JUAL INAI RAMBUT HALAL BY ZM BEAUTY

BERHATI-HATI DENGAN PENIPU ONLINE YANG JUAL INAI RAMBUT HALAL BY ZM BEAUTY



Ini adalah label saya dan packaging saya...jika ada sesiapa yang terjumpa iklan menggunakan gambar saya ia adalah palsu melainkan orang tersebut ciplak packaging & label saya...Kalau dia ciplak saya tak kisah...yang saya kisah ada yang kena tipu dan akan memburukkan nama saya...Saya harap sesiapa sahaja yang baca artikel ini tolong saya untuk sebarkan...saya bukan nak jadi viral untuk buat sale ye korang-korang semua...sebab saya sentiasa percaya rezeki Allah yang bagi...tetapi percayalah...niat saya ikhlas...saya taknak ada yang akan tertipu nanti kalau modus operandi orang yang chat dengan saya seperti gambar diatas adalah untuk menipu...



Akhir kata...Artikel ini bukan satu jenis hasutan @ tuduhan melulu kepada pihak yang lain...artikel ini saya buat adalah sebagai secure pada diri saya sekiranya tanggapan saya pada makhluk Allah yang chat saya itu benar. Saya rasa ini cara terbaik untuk saya beritahu semua orang dan sekurang-kurangnya saya dah bagi peringatan kepada korang semua.Terima kasih kepada yang sudi share dan harap Allah melindungi saya dan korang semua. Terima kasih juga pada yang sudi berkunjung...jumpa lagi next entri
Wassalam

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :

0 ulasan:

Post a Comment