Image

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH

Assalammualaikum korang...Morningggg...harini johor cuti ganti awal Muharam,anak-anak masih tidur lagi then saya ada sedikit masa untuk update tentang production garlic balm botol baru saya semalam. Alhamdulillah saya dapat settlekan 270 botol garlic balm yang dah ditempah oleh customer. So,harini saya nak buat tajuk PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH sebab saya nak ajak korang semua untuk sama-sama jual garlic balm ni

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH
Mula-mula layan dulu proses saya buat garlic balm semalam ya...Sebab tajuk harini bersangkut paut dengan garlic balm ni. Macam biasa gambar kat bawah adalah gambar yang saya ambil masa saya dalam proses pembuatan garlic balm. Kadang-kadang korang akan jumpa garlic balm warna cream sikit dan korang akan jumpa garlic balm warna putih. Korang jangan risau dengan warna-warna ni sebab isi kandungan adalah sama yang membezakannya adalah warna beeswax...Ada yang saya guna beeswax warna kuning dan ada yang warna putih. Ini disebabkan supplier kehabisan stok then saya terpaksa ambil warna beeswax yang lain tetapi fungsinya tetap sama

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH

Selepas selesai misi buat garlic balm terus saya pos 50pcs untuk customer dari selangor yang siap-siap dah booking yang botol baru ni. Then esok ada 100pcs lagi nak post out ke johor dan sabah... For your info bagi yang baru firstime masuk ke sini,ini adalah first bactch untuk botol yang baru.Sebelum ini saya menggunakan botol 20ml dan sekarang adalah botol 30ml

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH

Gambar sebelah yang dalam botol kat sebelah tu adalah makeup spray yang ditempah oleh customer lain. Selain daripada 2 produk ini saya ada sediakan bermacam-macam jenis produk organik homemade yang korang boleh jual

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH

Selesai misi membungkus untuk di pos,sebelum tu ambil gambar dulu untuk update kat blog kan,kang takde pula bahan nak di update...hehehe...Oklah...kita berbalik kepada cerita PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH yang saya bagitahu tadi. Peluang yang saya nak tunjukkan ini bukan peluang yang luar biasa...bukan saya nak janji bulan dan bintang...dan bukan juga saya nak janji korang jadi kaya raya...

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH yang saya maksudkan adalah saya ingin mengajak korang jual garlic balm ni. Saya suka berterus terang...so kita terus terang jela ye...saya nak korang ambil peluang untuk jual garlic balm ini sambil tambah-tambah duit poket dan sambil jaga anak...peluang biasa-biasa je...Boleh kan???

Baca ini juga : BAGAIMANA NAK BACA WHATSAPP DI LAPTOP

HARGA JUAL TETAP : RM25
HARGA DROPSHIP : RM20

AGENT :
RM15 X 10PCS

STOKIS :
(DIMANSUHKAN STOKIS DIRECT....STOKIS HANYA UPGRADE DARIPADA AGENT YANG DIPILIH)



PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH

Garlic balm ini adalah 100% organik homemade yang diproses secara kecil-kecilan dirumah oleh saya sendiri. Garlic balm ini berfungsi sebagai satu alternatif untuk merawat selsema dan batuk untuk bayi dan kanak-kanak selain untuk mengurangkan gejala asma secara tradisional tanpa ubat-ubatan moden. Saya menggunakan bawang putih asli dalam menghasilkan garlic balm ini. Garlic balm ini adalah sama fungsi dengan minyak bawang putih cuma saya jadikan balm supaya lebih mudah digunakan

Kepada semua ibu-ibu wajib dapatkan garlic balm untuk kemudahan korang guna kalau rasa anak nak selsema korang boleh terus apply...kalau tak selsemapun stil boleh apply bagi mereka rasa hangat...Jangan lupa rebut PELUANG TAMBAH PENDAPATAN UNTUK SURIRUMAH ini...Alaaa simple-simple je kan...sambil-sambil duduk rumah kita jual kat jiran-jiran sebelah ye tak...hehee...Oklah sampai sini sahaja cerita saya,anak dah menjerit dah kat bilik sebelah...nextime kita sambung lagi ya...Thank you sudi singgah...
Wassalam

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :