Image

MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE

Bismillah dan Assalammualaikum semua. Syukur Alhamdulillah saya masih disini...di bumi Allah...masih diberi peluang untuk menghirup udara setakat harini...Harini saya nak update pasal satu produk homemade saya yang semakin hari semakin orang minat nak ambil tahu. So,oleh kerana orang dah mula nak ambil tahu saya akan sekali lagi kongsikan MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE

MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE

Ini adalah garlic balm homemade milik saya sepenuhnya yang saya sendiri buat menggunakan kedua tangan saya dengan niat untuk mencari rezeki. Firstly saya nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi beli garlic balm homemade saya. Then yang keduanya saya nak bagitahu kepada semua bahawa mulai hari ini botol garlic balm homemade saya akan di tukar kepada yang lebih besar sedikit berbanding yang dalam gambar ini 

MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE


Ini adalah batch terakhir saya yang menggunakan botol size 20g. Batch yang terakhir saya proses baru-baru ini telah habis terjual semuanya dan buat masa sekarang saya kekeringan stok dan In Sya Allah stok akan kembali normal minggu hadapan. Korang kalau yang baru nak mencuba boleh terus whatsapp saya untuk beli @ korang boleh beli di market place yang saya telah upload semua produk saya disana. Ikut suka korang yang mana satu korang selesa. Korang boleh cari Garlic Balm Homemade di Lazada,Shopee,Avana,Carousell,Mudah dan My bazar dibawah jenama zm beauty

MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE

Buat pengetahuan korang saya jual garlic balm homemade by zm beauty dengan harga RM15 untuk 20gram ini dan selepas ini saya akan jual dengan harga RM25(update latest price 2018) untuk 30gram...Harga promosi pengenalan RM10 telah tamat dan jangan tanya lagi tentang harga promosi tu ye sayang-sayang semua

Baru-baru ni ada customer bagi feedback yang dia gunakan garlic balm homemade ni pada bisul dan alhamdulillah bisulnya cepat baik...Memang saya pernah dengar orang tua-tua cakap kalau nak bagi bisul cepat elok guna bawang putih,tapi tak sangka pula yang guna garlic balm juga bagi effect yang sama kan...hehehe terharu sat...

Garlic balm homemade ini dibuat menggunakan Extra Virgin Olive Oil taw...so korang tak perlu risau tentang keselamatan pada kulit baby korang sebab ia tidak panas. Sayapun tiada letak any essential oil sebab biasanya bukan semua baby sesuai dengan essential oil. So,saya lebih selesa menggunakan pure garlic sebagai bahan utama garlic balm homemade ini

MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE

Garlic balm ini adalah satu alternatif untuk merawati gejala batuk dan selsema untuk bayi dan kanak-kanak tanpa ubat...Tapi saya rasa bukan hanya untuk mereka sahaja,orang dewasa juga sesuai menggunakannya sebab kami sekeluargapun menggunakannya dan tiada memberi apa-apa infection setakat ini. Pernah baru-baru ni anak saya hidung tersumbat dan tak dapat tidur,lepas saya sapukan garlic balm di dada,belakang,tapak kaki,sinus area dan ubun-ubun dia terus tidur lena sampai pagi

Alhamdulillah,ini adalah satu ikhtiar sahaja,sebab yang menyembuhkan bukan kita...kita sekadar berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak kita...kann...Bagi yang ada penyakit asma juga boleh amalkan garlic balm ini sebagai rawatan alternatif

MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE

Kat gambar atas ni saya ada selitkan MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE untuk tatapan korang. Apa yang saya sarankan baiklah kita gunakan ubatan tradisional yang natural sebelum kita membuka peluang kepada anak kita mengambil ubat-ubatan moden. Tak salah mencuba kerana ikhtiar tu wajib...saya tak sarankan baby untuk ambil ubat selsema @ batuk sebab ia sangat tidak sesuai di ambil oleh mereka

Anak istimewa saya dari kecil hingga umur 6 tahun tidak pernah ambil sebarang ubat dan dia seorang yang sihat...tapi yela kan...dia kan istimewa...anak syurga...pasti ada malaikat yang melinduginya. Kalau dia batuk @ selsema saya just apply garlic balm then dia akan sendiri recover. Alhamdulillah mungkin ia serasi dengan anak-anak saya

MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE

MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE

Ini adalah batch yang terakhir yang sempat saya ambil gambar sebelum saya pos. Tiba-tiba rasa sedih pula huhuhu...Lepas ni akan keluar botol yang baru...Semuanya sama cuma size sahaja berbeza. Terima kasih kepada seorang customer dari JB yang order 100 botol dan 50 botol dari Selangor...Terima kasih kepada semua yang sudi berurusan dengan saya. Saya harap garlic balm saya dapat memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan

Terima kasih kerana sudi singgah di entri MANFAAT GARLIC BALM HOMEMADE...Saya doakan semua yang mencuba garlic balm homemade saya akan dapat kesembuhan dengan izin Allah s.w.t...kita jumpa lagi di lain masa okeyyy...Salam sayang dari saya
Wassalam

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :