Image

TAK RASA SAKIT DAN PEDIH GUNA PRODUK ORGANIK

Bismillah...
Assalammualaikum korang...Malam tadi saya dapat banyak testimoni fresh...so harini saya nak update sikit testimoni yang saya dapat...sebab saya kalau boleh nak tulis semua perkara yang berkaitan dengan produk saya kat sini sebab senang nak buat rujukan untuk customer...Nanti saya tak update bila orang tanya tercari-cari pula...bila dah tepek kat sini senang nak cari kannnn...Satu pengakuan yang buat saya teruja dan terharu bila customer cakap TAK RASA SAKIT DAN PEDIH GUNA PRODUK ORGANIK...yeah...inilah yang selalu saya cuba nak bagitahu korang semua...

TAK RASA SAKIT DAN PEDIH GUNA PRODUK ORGANIK

Korang tahukan sebab apa tak pedih? Jawapannya cuma satu sebab ia adalah 100% organik...Produk saya buat adalah 100% guna bahan asli...tiada bahan kimia untuk cepat cantik,cepat putih...cepat gebu gebas dimasukkan ke dalam produk homemade saya. Kalau nak pakai organik homemade kena banyak bersabar sebab ia bukan terus jadi flawless dengan cepat...tapi ia akan memelihara kesihatan kulit kita dari dalam secara natural

Adik ni pakai produk krim kunyit,krim greetea,scrub greentea + oat dan sabun greentea + madu...Masa adik ni beli produk homemade saya dia alami masalah muka rosak sebab tersalah pakai 2 skincare yang hangat dipasaran...nama skincare saya tak berhak untuk mention(sorry) Alhamdulillah...saya harap adik ni dapat pulih dengan sempurna...Hebat juga penangan greentea ni...Patutlah sejak akhir-akhir ni ramai betul yang beli dan tanya pasal scrub dan sabun greentea

TAK RASA SAKIT DAN PEDIH GUNA PRODUK ORGANIK

Setiap kali saya dapat customer saya akan dapatkan feedback mereka selepas menggunakan produk homemade saya...bukan tujuan saya untuk testimoni semata tetapi saya dapat rasakan satu kepuasan yang sebenar bila dapat bantu orang menyelesaikan masalah kulit mereka. Tak salah guna produk ikut kehendak masing-masing tetapi haruslah berhati-hati dalam memilih produk untuk kebaikan korang

TAK RASA SAKIT DAN PEDIH GUNA PRODUK ORGANIK

TAK RASA SAKIT DAN PEDIH GUNA PRODUK ORGANIK

Ni antara feedback lain dari customer yang pernah cuba produk homemade saya. Semalam saya ada janji untuk dapatkan feedback serum organik...Tu dia dah komen bila bangun pagi muka rasa lembab dan best sangat guna serum organik tu...Sebab apa serum organik ni disarankan pakai sebelum tidur...Masa tidur adalah masa untuk badan kita berehat...masa badan kita berehat hormon-hormon akan bangun buat kerja....

So...korang-korang yang baru bercadang nak bertukar ke organik ingat tu TAK RASA SAKIT DAN PEDIH GUNA PRODUK ORGANIK. Tapi akan rasa sakit hati kalau jenis tak sabar huhuhuhu...Jangan risau...bahan yang baik pasti akan dapat hasil yang baik.In Sya Allah produk organik homemade tidak akan bagi kesan buruk kepada korang...Bagi saya bila pakai produk homemade ni rasa tenang dan selesa je...Korang tak nak rasa ke????hehehe...Ok lah...kita jumpa lagi nextime okeyy...Thank's sudi singgah...

Wassalam

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :

2 ulasan: