Image

SCRUB MUKA GREEN TEA

Assalammualaikum semua organic lover's yang sudi singgah kat sini...Selamat datang kepada yang pertama kali menjejakkan mata di blog simple saya ni..Harini saya nak share pasal SCRUB MUKA GREEN TEA sebab baru-baru ni ramai pula yang order SCRUB MUKA GREEN TEA ni...So...untuk kemudahan mereka refer manfaat scrub green tea eloklah rasanya saya tulis siap-siap disini...hehehe



SCRUB MUKA GREEN TEA

Ni salah seorang customer yang nak try dulu SCRUB MUKA GREEN TEA,so dia beli 1kg dulu...Dia cakap nak cuba berniaga untuk cari duit lebih...Harap-harap niat murni dia tercapai lah kan...

Alhamdulillah barang dia dah pun sampai dan dia dah pun cuba guna SCRUB MUKA GREEN TEA tu...Masa saya pos kan ordernya saya ada selitkan sabun muka green tea juga...itupun dia dah try...Syukur alhamdulillah customer suka dengan produk saya...


SCRUB MUKA GREEN TEA
Sebenarnya SCRUB MUKA GREEN TEA ni boleh je korang buat sendiri kat rumah. Saya akan kongsi green tea scrub diy untuk tatapan korang semua... Caranya sangat simple...Ambil 5 sudu gula campurkan 1 sudu teh hijau dan campurkan 2 sudu minyak kegemaran korang...Minyak apa-apapun boleh...Macam saya lebih suka guna olive oil sebab olive oil ni sangat-sangat baik untuk kecantikan kulit. Lepastu korang letakkan vitamin E untuk bagi lebih power...Kalau korang nak lebih best boleh letak madu masa korang nak pakai scrub tu...

Senang kan cara nak buat SCRUB MUKA GREEN TEA...Pastikan korang tutup rapat-rapat scrub tu selepas guna sebab nanti ramai pula yang nak kongsi guna scrub tu hehehe...

FUNGSI SCRUB GREEN TEA 
SCRUB MUKA GREEN TEA

Ini adalah salah satunya fungsi SCRUB MUKA GREEN TEA...Tapi bagi saya fungsi ni bukan khas untuk SCRUB MUKA GREEN TEA je sebab semua scrub pun berfungsi untuk membuang sel kulit mati...Kita anggap ia fungsi umum untuk semua jenis scrub okey...Kita ambil fungsi yang lain pula hehehe...


SCRUB MUKA GREEN TEA

Ini adalah lain-lain manfaat scrub green tea yang perlu korang tahu...Setiap apa yang kita nak guna kita perlu ambil tahu sebab takut nanti ada yang tersalah pilih produk pula ye tak...Apa yang penting green tea sangat kaya dengan antioksidan dan vitamin yang sangat bagus untuk kulit...yang lain-lain korang baca sendiri ek...hehehe

Saya bersyukur kerana sehingga hari ini masih mendapat permintaan produk green tea scrub diy dan produk-produk diy saya yang lain. Saya harap saya dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk korang...dan semua orang berpuashati dengan servis yang saya berikan. 

Korang boleh jenguk-jenguk blog ni untuk tengok produk homemade saya yang lain...Terima kasih kepada yang layan artikel SCRUB MUKA GREEN TEA saya ni...Jumpa lagi next story

Wassalam


Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :