Image

TEMPAHAN SAMPUL DUIT RAYA EXCLUSIVELY BY RAIHAN PRINTING

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Rindu rasanya nak menulis tapi tak tahulah kenapa mood menulis bulan puasa tiba-tiba hilang...rasa macam malas je nak buka blog ni...Adakah sebab saya tak sabar nak beraya??? Hehehehe...no no no...tak mungkin seawal ni saya dah berangan-angan pasal baru hari ke-5 berpuasa...ish ish ish...

Harini saya nak cerita pasal TEMPAHAN SAMPUL DUIT RAYA EXCLUSIVELY BY RAIHAN PRINTING...korang pernah tak teringin nak ada sampul duit raya sendiri macam bank-bank selalu buat tu? 

Boleh dikatakan setiap bank ada keluarkan sampul duit raya untuk diedarkan kepada pelanggan bila tiba hari raya. 

Raihan printing ni ada buat servis buat "angpau" ni...
Rasa-rasa ada tak yang nak buat angpau sendiri ni? Macam best je...

TEMPAHAN SAMPUL DUIT RAYA EXCLUSIVELY BY RAIHAN PRINTING

Raihan printing juga memberikan perkhidmatan membuat sticker,label,banner,bunting,flyer dan macam-macam lagi mengikut kehendak pelanggan yang berurusan dengan mereka. Kalau korang jenis yang memang guna benda-benda ni semua bolehlah berurusan dengan Raihan printing ni

TEMPAHAN SAMPUL DUIT RAYA EXCLUSIVELY BY RAIHAN PRINTING dibuka sehingga 2 minggu sebelum raya dan semua tempahan akan sampai ke tangan korang sebelum raya. Dan yang bestnya design adalah ikut gaya yang korang nak...nak letak muka korangpun boleh hehehe...

Kepada mereka yang berminat nak buat tempahan korang boleh hubungi nombor yang ada kat gambar tu atau korang boleh add facebook Raihan printing. Kalau korang duduk area melaka lagilah senang terus pergi je ke lokasi mereka di bukit katil(opposite JPJ)

TEMPAHAN SAMPUL DUIT RAYA EXCLUSIVELY BY RAIHAN PRINTING

Saya merupakan pelanggan tetap Raihan printing. Semua label produk saya adalah hasil design Raihan printing dan saya sangat berpuashati dengan hasil kerja mereka

TEMPAHAN SAMPUL DUIT RAYA EXCLUSIVELY BY RAIHAN PRINTING

Ini adalah salah satu contoh gambar label sedang diproses. Kebiasaannya tempahan sticker/label akan selesai paling awal 5 hari berkerja bergantung kepada jumlah order semasa. Tapi kalau ada berlaku kelewatan korang boleh tanya apa masalah mungkin diorang ada job menimbun-nimbun sebelum dapat job dari korang

Apa yang penting sebelum korang nak order korang perlu tanya dulu berapa lama boleh siap...berapa banyak lagi job yang beratur sebelum order korang...jangan sibuk nak reka design je...pastu nak bincang harga tapi benda yang penting taknak tanya...kannnn...nanti bila order lambat siap mengamuk...hentam sana...hentam sini..krik krikkk betul...

Apa-apapun pilihan terletak pada tangan korang. Ok juga kalau ada "angpau" sendiri. Kalau yang berbisnes nampak sikit kredibiliti sebagai seorang usahawan tu...(pada pandangan saya la..) 

Cuba korang bayangkan kat angpau tu korang letak media sosial korang tak ke berkembang rangkaian korang...Tapi kalau bagi angpau tu kat anak-anak maka telan air liur jela korang nak kembangkan sayap perniagaan korang tu...hahaha...

Dah ke laut pula rasanya cerita saya ni...Korang kalau nak tempah cepat-cepat bertindak sekarang sebab harini je dah puasa ke-5,sekejap je masa berlalu. 

Ni saya ingatkan kembali tarikh tutup TEMPAHAN SAMPUL DUIT RAYA EXCLUSIVELY BY RAIHAN PRINTING adalah 2 minggu sebelum raya (10 jun 2017). So...korang jangan lepaskan peluang tawww...

Kalau taknak buat sampul duit raya pun takpe...korang boleh tempah macam-macam lagi kat Raihan printing ni.

Just save the phone number dan get back when you need...maybe next month...next year...or next 10 year hehehe(In Sya Allah kalau umur panjang...abaikan bahasa omputeh terabur tu...acting je lebih hehehe) 

Dan lebih baik kalau korang kongsikan entri ni supaya kita dapat bantu orang lain mencari rezeki...apa kata korang???

Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi singgah ke blog sendu saya...In Sya Allah saya akan berusaha untuk menjadi yang lebih baik sebagai seorang blogger. Maafkan saya jika ada tersilap kata...Jumpa lagi nanti ya...Sayang semua

" PUASA MENGAJAR ERTI KESABARAN DAN KEIKHLASAN "

Wassalam