Image

TEMPAHAN KEK AREA SELANGOR

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Harini hari ke-10 kita semua berpuasa...Makin hari makin cepat rasanya masa berlalu...Orang ramai dah start dah jual kuih raya...merata-rata semua orang jual kuih raya,so saya macam nak juga menyelitkan diri promotekan bisnes kek orang...

Yela kan...mana tahu ada yang nak order kek pergi order kat tempat yang jauh padahal jiran sebelah ada buat kek huhuhuhu...kita tak tahu kan...Oleh hal yang demikian saya nak mencanangkan kepada korang yang duduk kawasan selangor bahawa TEMPAHAN KEK AREA SELANGOR untuk raya atau tak raya boleh order kat nombor telefon yang saya selitkan kat bawah sat lagi ni

TEMPAHAN KEK AREA SELANGOR

TEMPAHAN KEK AREA SELANGOR

Haaa...tudia besaq sepanduk cheq pasang bagi semua orang nampaq...Kalau tak nampaq jugak boleh komen kat bawah cheq habaq nombor telefon terus panas-panas boleh terus tempah nohhh...Hehehehe...tetiba cakap utagha pulak

Tokey kek ni bukan buat cookies dan kek masa raya ja tau...Dia sentiasa buka tempahan sepanjang masa untuk apapun majlis...birthday ke,kahwin ke,tunang ke...semua dia layan...Korang boleh bincang terus dengan dia

Jap saya belanja gambar-gambar kek hasil nurkilan tokey kek ni eh...Sebelum tu sorrylah kalau saya macam tak senonoh pasal tayang gambar yang meruntun jiwa disaat-saat genting ni...hahaha...Sabaq nohhh...Astagfirullahhh...Astagfirullahhh..

TEMPAHAN KEK AREA SELANGOR

Tak payahlah bagi gambar banyak-banyak...nanti rambang mata nak pilih. Gambar ni nak tunjuk je...Kalau korang tempah sok korang mintak la design apa yang korang nak...nak bentuk bulan...nak bentuk bintang...suka korangla...tapi kena bincang dulu dengan orang yang buat...Saya tukang mencanang je nih...huhuhuhu

TEMPAHAN KEK AREA SELANGOR

Huishhh....biskut peberet anak-anak saya pun ada nih...Kalau dapat sekali hadap je satu bekas licin...Ini kalau buat goodies cantik sangat nih...Dulu saya pernah pergi kenduri kahwin kat Shah Alam bagi goodies biskut ni...sedap wehhhh...apa ke namanya?? hurmmm.... lidah kucing kalau tak silap...kalau salah sorry eh...saya tau makan je...nama tak tahu...

Haaaa...ni lagi satu nak pesan kalau korang nak contact hakak ni kalau boleh korang whatsapp jela pasalnya lebih mudah nak tunjuk gambar kan...Pastu kalau lambat reply korang banyak-banyak bersabar...dia mesti reply punya sebab mungkin dia tengah bersilat kat gelanggang oven dia masa korang whatsapp tu...mana taw kan...

TEMPAHAN KEK AREA SELANGOR

So...sebelum korang nak whatsapp dia korang duk berangan dulu nak kek rupa macamna supaya senang korang terus straight to the point bagitahu kannn...Dah macam cikgu sekolah pulak saya ajar cara-cara mengorder kek...hahaha

Oklah...kepada semua yang berada di kawasan selangor nak order kek boleh try di Ayu's Sugar Bite ni...memang mantop...meletop's...super delicious...apa lagi nak tulispun saya tak tahu...memang serius sedap sebab saya dah try...Gila engko citer-citer tak try...

Apa??? Malas nak save nombor??? Ooooo...takpe-takpe...kalau korang malas nak save nombor telefon korang klik je kat SINI dan korang akan terus dapat chat dengan tokey kek atau lebih dikenali sebagai hakak Ayu...

Oklah...habis dah isi-isi penting untuk dirungkaikan...saya nak beransur-ansur menjengah dapur dah ni...belum ada idea lagi nak masak apa harini...Papepun terima kasih pada korang yang sudi singgah kat sini...Jumpa lagi nanti ya...Babaiiii

"SELAMAT BERBUKA PUASA"



Wassalam