TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH

Bismillah...
Hi Assalammualaikum sahabat semua...Alhamdulillah saya punya lagi kesempatan untuk update blog saya harini...Tapi kali ni saya tak cerita pasal aktiviti homemade saya tetapi saya nak cerita pasal TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH . Kebiasaannya mereka yang berminat nak buat jenama sendiri dengan modal rendah akan patah semangat bab nak tempah kotak produk...Mula-mula semangat berkobar-kobar nak buat produk sendiri tapi bila nak tempah kotak je akan sedikit kecewa sebab rata-rata pengusaha kotak produk akan letak MOQ yang tinggi

Saya sekadar meluahkan apa yang saya alami. Kalau korang perasan setiap produk saya satu pun tidak mempunyai kotak produk...Korang nak tahu kenapa??? ini lah masalah yang saya hadapi,bukan saya tak nak buat kotak tetapi MOQ yang diberikan bagi saya terlalu tinggi untuk saya yang bisnes kecil-kecilan ni....Sama juga seperti customer saya yang menghadapi masalah yang sama bila part nak tempah kotak produk

So...harini saya nak kenalkan kepada korang-korang yang patah semangat sebab tak dapat buat kotak produk dengan seorang pengusaha /designer kotak produk & sticker. Setakat ini saya baru jumpa seorang sahaja pembuat kotak produk yang bagi MOQ rendah bertepatan dengan misi dia untuk membantu mereka-mereka yang baru nak start bisnes...Tahniah saya ucapkan kepada adik ni sebab memberi ruang dan peluang pada kami semua

TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH

Ini adalah contoh kotak produk yang telah di buat dan saya kira cukup cantik dan memenuhi citarasa. Selalunya tempahan akan siap bergantung pada jumlah tempahan yang dibuat dan tempahan yang sedia ada. Saya bagitahu awal-awal ya...Tempahan kotak @ sticker memang akan ambil masa sebab kita tak tahu berapa banyak tempahan sediaada yang perlu diselesaikan oleh mereka sebelum terima tempahan kita. Biasanya akan ambil masa seminggu untuk siap

TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH

TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH

TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH

TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH

Ini pula lain-lain contoh design yang pernah dibuat untuk customer mereka...Amacam??? Cantik & kemas right? Korang boleh request design dan bentuk macamana yang korang nak. Buat masa sekarang saya difahamkan design untuk setiap tempahan adalah percuma(promosi) dan akan berubah bergantung pada pihak pengurusan. Korang boleh tanya pihak mereka sendiri. Di akhir artikel ini saya akan letak detail mereka bagi senang korang nak contact terus untuk berurusan

TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH

Saya ada satu je gambar contoh design sticker yang mereka buat...Sebenarnya tak boleh nak letak banyak-banyak gambar...Kalau korang nak tengok gambar design mereka korang boleh tengok kat Instagram @ facebook page mereka...Senang dapat tengok semua...saya tak dapat nak tepek semua gambar kat sini...

TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH

Ini pula salah satu testimoni pelanggan mereka yang berpuashati dengan servis yang mereka berikan. Kalau tak ok takkan dapat feedback ohsem macamni kan...Dah la MOQ rendah...servis terbaik...Saya syorkan servis Grafcreations ni kepada sesiapa sahaja yang memang nak cari servis buat kotak @ sticker dalam jumlah yang kecil bagi permulaan bisnes dengan modal yang kecil

Oklahh...Kalau korang nak buat produk organik homemade jenama sendiri bolehlah tempah kat saya dan kotak tempah kat Grafcreations hahaha...Ok tak gitu??? Hehehe...Kepada yang berminat nak berurusan dengan saya macam biasa terus wasap saya taw...

Korang yang nak TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH pula tengok kat bawah saya share detail pasal designer kotak ni...Korang boleh terus wasap je untuk lebih detail sebab saya tak berani nak terangkan lebih-lebih sebab takut salah info huhuhu...Nak tengok design boleh tengok kat IG @ page hokeyyyyy...

TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH!!!


Korang boleh terus klik link diatas untuk terus hubungi mereka...Saya harap perkongsian TEMPAH KOTAK PRODUK MURAH DAN MINIMUM ORDER RENDAH dapat membantu meringankan beban korang semua...hehehe...So...jumpa lagi next entri...Terima kasih sudi singgah

Wassalam



0 ulasan:

Post a Comment