Image

SABUN MADU HILANGKAN JERAGAT

Bismillah...
Assalammualaikum para sahabat sekalian...Harap semua sihat dan dilindungi Allah sentiasa...Berdirinya saya disini hehehe...wah wah wah...bukan main lagi ayat...Sengaja nak bersenda pagi dengan korang...Harini saya nak share satu testimoni customer tentang SABUN MADU HILANGKAN JERAGAT

Saya rasa happy sangat sebab dapat feedback dari customer yang baik hati berkongsi kegembiraan ibunya dengan saya. Sebenarnya saya memang willing to dengar semua feedback daripada penggunaan produk homemade saya supaya boleh dijadikan testimoni.Tak mo lah guna testimoni palsu kan...hehehe

 Tapi ingin saya tekankan disini...setiap orang tidak sama hormon...so,kalau korang perasan ada orang yang bila sakit makan sekali je ubat terus baik...dan ada yang seminggu makan ubat tapi tak baik-baik...nampak tak? Setiap manusia organ je yang sama tapi sel-sel hormon dan keserasian adalah berbeza

Sila berfikiran positif bila nak bertukar pada produk organik sebab produk organik ni memang akan ambil masa bergantung pada individu...ada yang cepat dan ada yang lambat...Saya perhatikan di Malaysia memang dah trend orang berebut-rebut nak cantik sementara sedangkan di negara luar orang berebut-rebut nak cari produk 100% organik. 

Saya pernah baca satu pesanan ringkas dari sorang "mat saleh",dia dah bertukar menggunakan 100% organik dan thank god bukan sahaja wajahnya menjadi sihat tetapi badannya pun ikut sama rasai keselesaan menggunakan produk organik

Katanya, ramai orang tidak sedar peratusan penyakit yang bakal dialami adalah berpunca daripada gaya hidup kita bukan sahaja dari segi pemakanan tetapi terselit juga dari segi produk yang kita gunakan seperti syampo,mandian dan skincare. Cuba bayangkan kalau setiap hari kita gunakan produk yang ada bahan kimia...hurmmmm...korang bayangkanlah sendiri ye...

Gambar dibawah adalah salah satu testimoni customer yang guna sabun madu asli yang saya buat sendiri. Customer ni beli dan potong sedikit bagi kat mak dia...dan mak dia suka sangat guna sebab jeragatnya dah semakin menghilang. Sebelum ini dah macam-macam produk di cuba tetapi tidak berjaya...

SABUN MADU HILANGKAN JERAGAT

SABUN MADU HILANGKAN JERAGAT

Disini saya bukan nak cerita pasal produk saya yang terbaik tetapi berkaitan dengan hormon macam saya cakap tadi. Mungkin keserasiannya lebih kepada produk saya...Setiap orang adalah berbeza-beza penerimaan kulit terhadap produk...Apa yang penting organik is better than everything...Ia selamat digunakan dan sesuai untuk semua peringkat usia...Tak perlu rasa ragu-ragu dengan produk organik

SABUN MADU HILANGKAN JERAGAT

Haaa...inilah rupanya sabun madu asli tu...Yang ini harganya RM20 je...tapi korang boleh pilih nak harga berpa...ada satu bentuk lagi berat lebih kurang 60gram harga RM15 dan kalau nak yang kecil-kecil comel tu RM20/10pcs. Harga saya bagi ni harga untuk cuba-cuba taw...mana taw bila dah guna serasi pula...dan tiba-tiba korang berminat pula nak buat bisnes...korang boleh terus order untuk jenama sendiri pula...ok tak???

KELEBIHAN SABUN MADU ASLI ORGANIK :
~ Membantu masalah kulit sensitif
~ Melembab & melembutkan kulit
~ Mengatasi masalah kulit kering
~ Menghapuskan sel kulit mati
~ Mencerahkan kulit
~ Menghilangkan kesan jerawat & jeragat
~ Menarik keluar kotoran dari dalam pori
~ Membantutkan pertumbuhan jerawat
~ Mengeringkan jerawat 

Buat pengetahuan sesiapa yang baru pertama kali masuk ke blog saya ni,saya memberi perkhidmatan buat produk homemade untuk orang nak bisnes kecil-kecil...Buat jenama sendiri...Semalam baru saya umumkan mulai sekarang saya akan bagi minimum order 30pcs setiap produk...ada yang 36pcs...Ini sebagai tanda sokongan kepada mereka yang bersemangat nak buat bisnes tapi modal tak banyak...ada yang request dengan saya untuk kecilkan MOQ...huhu

So...bergitulah serba sedikit info yang saya nak share dengan korang mengenai SABUN MADU HILANGKAN JERAGAT . Saya harap info ini dapat membantu korang yang memerlukan...Yang nak berurusan dengan saya jangan malu nak whatsapp hokeyyy...Jumpa lagi next story...Tq korang

Wassalam

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :