AGEN SAH MEERACLE GEMSTONE BEAUTY

Bismillah...
Assalammualaikum semua....
Lama rasanya saya tak bersiaran...Rindu nak mencoret disini tapi apakan daya masa tak mengizinkan...Dari sebelum raya sampailah lepas raya banyak benda yang perlu saya selesaikan sampai tak sempat nak update kat sini. Lebih-lebih lagi sebelum balik kampung raya haritu ada satu kejadian yang menyedihkan saya...

Sedih yang teramat sangat sebab saya terpadam satu tag dalam blog ni yang memuatkan 10 entry...Huaaaa...sedih sangat tapi nak buat macamana saya terpaksa akur dengan kecuaian diri saya yang tersalah tekan akibat mengadap blog sambil menjaga anak yang tak reti duduk diam huhuhuhu...kejap panjat meja...kejap nak turun,pastu nak panjat balik...hilang fokus ibu nak fefeling editor majalah hahahaha...

Okeh,kita tutup cerita sedih kita buka cerita yang best-best noh...Harini saya nak share satu bisnes seorang kawan saya...Apa salahnya kan kita tolong kawan-kawan berbisnes...Diorangpun nak cari rezeki juga...Kitakan hidup bermasyarakat kenalah bantu membantu...mana tau satu hari nanti diorang pula yang bantu kita kannnnnnnnn...Hehehe...Kawan saya ni adalah agen sah Meeracle Gemstone Beauty yang dikenali Product no1 Asia yg menggunakan gemstone

Haaaa? Tak pernah dengar??? Alahaiii...yang dutanya pelakon Izreen Azminda tula...Korang kalau follow IG Izreen mesti tau dah...Dia selalu dok tunjuk je produk ni ala-ala promote la jugak...Korang perasan tak kulit izreen sekarang macamne...Berbezakan dengan dulu-dulu...Sekarang makin cantik glowing dan tegang gitew...

AGEN SAH MEERACLE GEMSTONE BEAUTY

Masa balik kampung haritu banyak kali jugalah terserempak dengan papan iklan Meeracle Gemstone Beauty nih...huhuhu...

AGEN SAH MEERACLE GEMSTONE BEAUTY

SERUM PERTAMA DI ASIA YANG MENGGUNAKAN BATU PERMATA SEBAGAI RAWATAN MASALAH KULIT ANDA.

✔ 100% diperbuat dari alam semulajadi
✔ Kelulusan dari KKM:  NOT151001568K
✔ Diproses oleh kilang bertaraf GMP yang berkualiti dan 
      HALAL
✔ 100% HALAL & mempunyai sijil iktiraf dari JAKIM.
      Gunakan tanpa was-was kerana 100% produk 
      BUMIPUTERA.
.
.
.
19 MASALAH KULIT DAPAT DISELESAIKAN DENGAN
   MEERACLE GEMSTONE SERUM , SESUAI JUGA UNTUK BAYI 
   HINGGALAH DEWASA
   
Antara masalah yang telah berjaya dirawat :
 ✔ Eczema
✔ Ruam
✔ Kulit sensitif
✔ Sunburn 
✔ Menghilangkan Oliseed (kolestrol bawah mata)
✔Mengatasi kulit kering / bersisik
✔ Menghilangkan garis-garis halus pada wajah
✔ Masalah kulit berminyak
✔ Masalah KOMEDO
✔ Parut 
✔ Jerawat / Jeragat
✔ Wajah kusam / tidak bermaya

AGEN SAH MEERACLE GEMSTONE BEAUTY

Meeracle Gemstone Beauty ni datang dalam 2 produk berasingan ya iaitu cleanser dan serum

1)MEERACLE CLEANSER
Berfungsi untuk mengecutkan jerawat, pudarkan parut jerawat, hilangkan jeragat, melembutkan kulit wajah, merawat kulit kusam, mencerahkan wajah, rawat masalah kulit berminyak, galakkan pertumbuhan sel-sel kulit baru, melambatkan proses penuaan, serta merawat pelbagai masalah kulit yang lain. 

LULUS KKM

No KKM : 170302488K

2) MEERACLE SERUM :
Kelebihan serum untuk firming or shape kan muka kita taw...dan diawal pemakaian serum ini keluar jerawat, ini bermakna muka korang sebelum ini ada pakai produk yang ada bahan kimia...Jerawat tu keluar hanya pada permulaan penggunaan sebab serum ni membantu mengeluarkan bahan kimia yang dah beranak pinak kat bawah lapisan kulit korang tu hokeyyyy...Jangan risau...serahkan semuanya kepada MEERACLE SERUM...biar dia yang buat kerja huhuhuhu

Sapu serum setiap kali lepas cuci muka pada waktu PAGI dan MALAM sebelum tidur

AGEN SAH MEERACLE GEMSTONE BEAUTY

~ Pamkan 1 atau 2 pam (1 pam pun dah memadai) ke atas tapak tangan.
~ Calit kan di dahi, pipi kiri dan kanan, dagu & hidung.
~ Lebihan di jari/tapak tangan letak di permukaan muka lain. 
~ Sapu di seluruh wajah. 
~ Dap dap kan muka biar ia meresap ke seluruh wajah.

AGEN SAH MEERACLE GEMSTONE BEAUTY

Sebelum kita nak guna jom kita siasat dulu apakah bahan yang terkandung dalam produk MEERACLE ni baru senang hati nak guna sambil berkobar-kobar semangat nak cun melecun macam Izreen kan hehehe...

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

MEERACLE GEMSTONE SERUM
✅ diperbuat dari ” FORMULA GEMSTONE “, formula TERBARU yg terdiri dari “ BATUAN PERMATA “ yg xclusif spt , DIAMOND , RUBY & PEARL yg DIIMPORT dari luar Negara.

💋DIAMOND 
    – mampu menghilangkan parut dan garis2 halus dan kedutan, dan mencerahkan kulit dgn tahap paling MAKSIMUM!

💋RUBY 
     – membuatkan pengaliran darah lebih lancar, mengembalikan seri wajah kulit Nampak lebih sihat dan glowing.

💋PEARL 
     – mencerahkan, memutihkan dan membuatkan kadar resapan 10x ganda lebih cepat.

💋RASTEM 
     – mengembalikan seri wajah, membuatkan kulit lebih sihat, anjal dan awet muda

💋 ARBUTIN – membuatkan kulit lebih cerah , putih dan bersinar 10x lebih pantas dari kaedah yg biasa org gunakan.

--------------
❗ TEKSTUR yg lembut dan ringan, menyerupai foam , mampu membuatkan kadar resapan 20x ganda lebih cepat meresap jauh ke dalam kulit.

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

MEERACLE CLEANSER
🍃 Malachite Stone
      - mengeluarkan minyak Yang berlebihan, anti radang, anti penuaan,Naik seri wajah
🍃 Green tea
      - hilang jerawat, segarkan kulit, cegah penuaan, melindungi kulit dari sinaran UV
🍃 Aloe Vera
     - pelembap kulit, mengurangkan stretch mark, melawan masalah penuaan, lindung kulit dari sinaran UV

Begitulah serba sedikit perkongsian saya tentang PRODUK MEERACLE GEMSTONE BEAUTY dalam entri AGEN SAH MEERACLE GEMSTONE BEAUTY ini...Saya cuma nak perkenalkan agen sah produk ini kepada mereka-mereka yang diluar sana yang ingin mendapatkan produk ini...

Korang nak beli produk ni boleh contact semua channel yang saya letak kat bawah ni ya...
FB : Jue
FB PAGES : Beautyjue

Saya harap perkongsian saya ini dapat menjawab persoalan korang berkenaan produk ini...Yang baik datang dari Allah dan yang buruk adalah kelemahan saya sebagai seorang insan...Jumpa lagi next entri...Jom sambung pergi open house....hehehe

Wassalam





0 ulasan:

Post a Comment