Image

SCRUB KOPI YANG PALING BAIK

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Morning sahabat semua...Semalam saya terlepas pelung untuk berkongsi cerita dengan korang semua sebab semalam busy menyiapkan tempahan scrub kopi dan lip scrub customer dari KL. Nanti saya update aktiviti eh...Sebelum tu saya nak share testimoni SCRUB KOPI YANG PALING BAIK daripada customer di sabah yang teruja sangat guna scrub kopi zm beauty...Alhamdulillah ...bertambah lagi sorang pengguna produk organik kat malaysia

Customer ni masa mula-mula hubungi saya tak bagitahu pun yang dia ada masalah kulit,cuba dia teruja nak beli lipbalm saya...Tetapi oleh kerana lipbalm tu kecil dan rasa tak berbaloi untuk saya pos sebab harga pos lebih mahal daripada harga barang,maka saya offer dia untuk cuba scrub kopi saya. Customer bersetuju untuk cuba scrub kopi tersebut walaupun dia tak cerita masalah kulit muka dia pada masa itu.

Setelah lebih kurang 2 minggu selepas itu customer kembali mesej saya untuk berkongsi keterujaan dia terhadap hasil peggunaan scrub kopi saya. Korang baca ya saya ada screenshot perbualan saya dengan customer untuk saya jadikan testimoni untuk scrub kopi saya

SCRUB KOPI YANG PALING BAIK

SCRUB KOPI YANG PALING BAIK

SCRUB KOPI YANG PALING BAIK


SCRUB KOPI YANG PALING BAIK

SCRUB KOPI YANG PALING BAIK

Begitulah cerita customer mengenai keterujaannya terhadap hasil penggunaan scrub kopi saya dan dia ingin membeli sabun pula untuk mendapat effect yang lebih baik. Saya cadangkan kepada dia untuk mencuba sabun kopi sebab saya rasa dia lebih serasi dengan kopi kerana sebelum ini dia gunakan scrub kopi dan dapat merawat kulitnya

Kulitnya mengelupas dan ada jerawat pasir sebelum menggunakan scrub kopi. Tetapi alhamdulillah selepas menggunakan scrub kopi masalah yang dihadapi settle. Bak kata customer" muka yang macam kertas pasir dah jadi licin" hehehe...Happy sangat saya dengar

Akhirnya customer bersetuju untuk membeli sabun kopi dan berjanji akan memberi feedback dalam masa sebulan lagi. Saya sangat berharap percubaan dia menggunakan sabun kopi juga membuahkan hasil

Buat pengetahuan semua kopi adalah satu bahan yang sangat bagus untuk kecantikan kerana kandungan antioksidannya yang tinggi mampu membuatkan wajah kelihatan lebih awet muda,menegangkan kulit,membersihkan kulit,mencerahkan kulit,menghilangkan iritasi pada kulit,membersihkan wajah,memudarkan parut dengan cepat dan banyak lagi manfaatnya

Produk-produk organik by zm beauty adalah 100% organik tanpa bahan kimia dan selamat digunakan tanpa was-was kerana saya hanya menggunakan 100% bahan asli didalam produk yang saya buat. Tiada pewarna @ pewangi yang dicampur kedalam produk saya...Dan ia adalah sesuai untuk semua peringkat usia dari kecil hingga ke tua

Saya ingin mengajak semua orang untuk mencuba menggunakan produk organik untuk menjaga kesihatan kulit. Tidak semestinya beli dengan saya,korang boleh beli dengan sesiapapun asalkan ia adalah organik. Bila dah cuba pakai barulah korang tahu betapa selesa dan syoknya menggunakan produk organik

Kesimpulannya,walaupun scrub kopi saya adalah hanya homemade base tetapi masih mampu memberi kepuasan kepada pengguna. Scrub homemade adalah SCRUB KOPI YANG PALING BAIK untuk dicuba. Hanya orang yang sudah cuba akan dapat menilainya. Setelah setahun saya membuat scrub,belum pernah sekalipun saya mendapat bad feedback daripada customer. Semua customer saya sangat berpuashati dengan scrub kopi homemade saya. 

Saya sangat bersyukur sebab scrub kopi dan produk organik saya dapat memberi manfaat kepada orang lain. Apa yang saya harapkan lebih ramai lagi yang bertukar kepada organik supaya kita sama-sama dapat manfaat darinya

Baiklah...sekian sahaja entri SCRUB KOPI YANG PALING BAIK dari saya untuk korang. Kepada yang berhasrat ingin mencuba boleh terus whatsapp saya. Jumpa lagi next topic...banyak lagi cerita menarik tentang organik lover's. Yang nak mulakan perniagaan kecil dengan produk organik pun saya boleh tolong supply barang...Terima kasih

Wassalam