Latest post

Monday, 8 May 2017

TESTIMONI SABUN KUNYIT + MADU BY ZM BEAUTY

Bismillah...
Assalammualaikum senua...
Seperti yang dijanjikan,harini saya nak buat entri simple untuk update TESTIMONI SABUN KUNYIT + MADU BY ZM BEAUTY daripada pelanggan saya yang dah pun menggunakan sabun kunyit + madu ni. Sebelum tu saya nak tanya korang...sekarang korang pakai produk penjagaan muka yang organik or tidak? Alaaaa....jangan lah fikir negatif...saya tanya je...just sharing-sharing gitew

Saya tanya bukan untuk jaga tepi kain korang tapi sekadar nak berkongsi sambil memberi nasihat. Kalau boleh bila korang nak membeli sebarang produk kecantikan kat pasaran kita sekarang ni sila lah berhati-hati. Pastikan kandungan produk tersebut tidak berbahaya ye korang. Bukan apa,saya perhatikan saban hari berlambak-lambak produk kecantikan yang keluar ek...Saya sekadar mengingatkan...pokok pangkal kat korang betul tak...sebab sayang kalau kita tersilap pilih nanti kita yang nak kena tanggung...Kalau sikit-sikit takpe...Kalau dah merosakkan sampai tahap jahanam memang haru la kita nak menanggungnya kan...Betul tak??? ( padan muka saya sebab saya pernah mengalami zaman rakus nak cantik cepat hahaha)Kita berbalik pada tajuk asal ya..

Saya sangat-sangat bersyukur...walaupun produk saya tidak popular dan bukan semua orang tahu tetapi Alhamdulillah semua yang menggunakan produk organik homemade saya serasi...Mereka suka dan tidak menimbulkan sebarang masalahpun...malah ada yang repeat order lagi...Saya bersyukur sangat...tanpa korang siapalah saya huhuhuhu...terima kasih kepada mereka yang sentiasa menyokon g saya dari segala sudut. Yang tak sokong tu takpe...saya tak kisah sebab saya tak paksa pun korang untuk join saya...
TESTIMONI SABUN KUNYIT + MADU BY ZM BEAUTY

TESTIMONI SABUN KUNYIT + MADU BY ZM BEAUTY

TESTIMONI SABUN KUNYIT + MADU BY ZM BEAUTY

TESTIMONI SABUN KUNYIT + MADU BY ZM BEAUTY

TESTIMONI SABUN KUNYIT + MADU BY ZM BEAUTY

TESTIMONI SABUN KUNYIT + MADU BY ZM BEAUTY

TESTIMONI SABUN KUNYIT + MADU BY ZM BEAUTY

Syukur alhamdulillah...semuanya berpuashati dengan hasil tangan saya...Tak kurang juga mendoakan saya untuk terus maju. Ada juga yang gunakan sabun ini untuk anaknya yang ada eczema. Ramai yang cakap bila pakai sabun kunyit dan madu ni kulit mereka jadi bersih dan lembab. Tidak kurang juga yang cakap nak order lagi bila dah habis huhuhu...tetiba rasa terharu pula...Korang yang sedang baca ni kalau korang ada masalah kulit kering...jerawat,kusam dan sensitif bolehlah cuba pakai sabun kunyit + madu ni...Manalah tahu rezeki korang pula untuk serasi dengan sabun ni...Apa yang penting yang saya selalu dok canang adalah selamat & organik hehehe...Sebabnya adalah I'm organic lover...segalanya saya nak yang organik...biarlah apa orang nak cakap...saya tetap saya yuhuuuu....katakan tidak kepada yang bukan organik

 Korang tau kan dalam sabun kunyit madu ni saya hanya letak kunyit asli dan madu asli juga minyak zaitun...Haaaaa...kalau korang nak tahu kulit korang jadi lembab tu sebab minyak zaitun tula...Sebab tu dalam banyak-banyak minyak saya memilih minyak zaitun sebab minyak zaitun ni memang powerfull untuk kecantikan yang natural....Kalau korang tak percaya korang boleh baca tentang kelebihan minyak zaitun...mesti korang tangkap cintan dengan minyak zaitun tau...macam saya hehehee...( nanti saya akan tulis cerita pasalal keistimewaan minyak zaitun sampai saya tangkap cintan krik krikk ya)

Bagi mereka yang baru menjejak kaki ke blog ni pasti belum tahu apa itu sabun kunyit + madu ZM Beauty kan...Kalau korang nak tahu boleh merayap kat dalam blog ni untuk cari info mengenainya. Sabun kunyit + madu ini adalah 100% organik homemade yang dibuat oleh saya sendiri dengan penuh teliti untuk memastikan semua orang yang menggunakannya mendapat manfaat yang terbaik. Kepada mereka yang berkenan nak mencuba korang boleh direct whatsapp saya ya...In Sya Allah korang akan dilayan dengan mesra oleh saya...hehehe...

Rasanya cukup setakat ini review saya untuk harini. Ada tugas lain yang perlu diselesaikan...sebenarnya banyak lagi benda yang perlu saya share kat sini berkenaan aktiviti membuat produk homemade saya tapi tak cukup masa nak tulissss ...Nanti saya akan update lagi ya...Jumpa lagi next entri dan terima kasih kepada yang sudi singgah...

Wassalam