Image

SUGAR LIPSCRUB (SCRUB BIBIR) BY ZM BEAUTY 100% ORGANIK

Assalammualaikum...
SUGAR LIPSCRUB BY ZM BEAUTY 100% ORGANIK dah siap label yeayyyyy...minggu lepas sticker untuk lipscrub saya dah sampai...Tapi baru ada kesempatan nak tampal sebab macam biasa lah busy memanjangnya kan...sticker yang lama dah habis...scrub yang batch lepas pun dah habis...so harini saya story pasal apa yang ada depan mata sahaja...Yang dah lepas jangan dikenang hehehe...

SUGAR LIPSCRUB (SCRUB BIBIR) BY ZM BEAUTY 100% ORGANIK

Cantik tak??? Hehehee...Korang jangan confuse pula ya...nampak je macam jem strawberry tapi ia adalah SUGAR LIPSCRUB BY ZM BEAUTY 100% ORGANIK kepunyaan saya. Bila buka je penutup lipscrub ni perghhhh...bau best sangat...tapi bukan bau pewangi ya...bau strawberry...rasa macam nak makan je...Lipscrub ni saya guna bahan yang natural(food gred)...takde yang kimia2...so kalau tertelan sikit tidak akan memudaratkan...

SUGAR LIPSCRUB (SCRUB BIBIR) BY ZM BEAUTY 100% ORGANIK

Sambil tampal sticker sambil ambil gambar hehehe...senang nak update or post dekat facebook. Jenuh juga saya menampal sorang-sorang sebab saya kan takde pembantu...

Kelebihan SUGAR LIPSCRUB BY ZM BEAUTY :
~ 100% organik
 ~ 100% natural
~ 100% guna bahan semulajadi...no ekstrak
~ 100% homemade bukan repacking
~ Selamat
~ Berkesan untuk merawat masalah bibir
~ Membuang sel kulit mati di bibir korang
~ Tahan sehingga 2 bulan
~ Wangi
~ Murah...harga mampu milik

Cara guna :
Guna seminggu 3 kali @ lebih jika diperlukan
Ambil secubit lipscrub dan tonyoh dipermukaan bibir. Urut dengan lembut dan biarkan seketika untuk bagi peluang segala nutrien yang ada dalam lipscrub tu meresap kat bibir korang tu...Lepas tu boleh bilas or lap sahaja...Siappp! (sapu lipbalm untuk kesan yang optimum)

Bahan-bahan :
~ Gula
~ Madu asli
~ Olive oil
~ Perisa Strawberry(food gred)
~ Peppermint

Siapa yang perlukan Lipscrub(scrub bibir) ni?
~ Mereka yang bibir kering sampai pecah-pecah
~ Mereka yang bibir rosak
~ Mereka yang mengalami masalah bibir hitam
~ Perokok
~ Mereka yang memang suka pakai lipscrub
~ Mereka yang sayangkan bibir
~ Mereka yang suka jaga penampilan hehehe...

Saya takde la gambar tengah letak lipscrub ni...Kalau ada boleh tepek gambar kat sini kan...nanti saya ambil gambar saya letak ye...Kepada mereka yang baru firstime masuk ke blog saya ni mesti belum tahu lagi kan...Selain daripada saya jual lipscrub ni secara retail saya juga jual lipscrub ni secara borong untuk mereka yang ingin membuat jenama sendiri. Korang boleh merayap dalam blog ni untuk baca entri-entri sebelum ni untuk tahu produk apa yang saya telah hasilkan untuk korang buat jenama sendiri.

Selain daripada lipscrub ni saya juga ada buat lipbalm,scrub muka dan badan,sabun,toner dan serum...tapi toner dan serum masih dalam R&D lagi. Kepada mereka yang bercadang untuk mencari sumber pendapatan lebih dengan menjual produk kecantikan organik homemade bolehlah korang jelajah blog saya ni...Kalau berkenan nak berurusan dengan saya jangan malu-malu untuk whatsapp saya terus...saya sedia membantu...jangan risau saya tak garang...hehehe

Kenapa memilih untuk menggunakan produk organik homemade dari saya?
~ Selamat sebab tiada bahan kimia
~ Kualiti tinggi sebab diproses dengan kuantiti yang sedikit
~ Fresh sebab baru proses bila dapat payment
~ 100% organik sebab saya guna bahan semulajadi yang asli...bukan guna ekstrak
~ Tiada kesan sampingan untuk jangkamasa panjang
~ Sesuai untuk semua jenis kulit
~ Baby pun boleh pakai...wowww it's really natural
~ I'm organik lover...so hasil tangan saya adalah yang terbaik untuk diri saya dan customer saya...

Kepada kawan-kawan yang nak try guna SUGAR LIPSCRUB BY ZM BEAUTY 100% ORGANIK ni boleh whatsapp saya terus ya...Terima kasih kepada yang sudi singgah disini dan selamat datang kepada yang pertama kali menjengah...Jom kita bisnes produk organik sama-sama...Jumpa lagi ya...

Wassalam