Image

GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Yeayyy...harini saya nak join GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN ni. Saja-saja nak meriahkan suasana sambil-sambil nak cuba menggunakan kaedah beramah mesra dengan blogger lain dengan penyertaan giveaway @ segmen. Lagipun dah lama tak join segmen sebab takde kesempatan...ni sambil-sambil tengok berita saya menaip hehehe...

GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN

Masa mula-mula nak mencuba join giveaway ni saya tak berapa pandai sangat...tapi alhamdulillah mereka yang buat giveaway ni bagi syarat yang mudah je untuk dipenuhi dan senang nak faham arahan yang disediakan. Kalau blogger yang otai mesti tiada masalah nak join...tapi bagi blogger baru mesti terkulat-kulat lagi nak faham macam saya dulu...takpe...pelan-pelan kayuh eh...

Nak join??? Mudah je...korang klik banner yang saya letak kat atas sana,lepas tu korang akan dapat tengok arahan dan syarat untuk join giveaway ni. Yang saya teruja sangat dengan GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN ni adalah design & warna namecard tu kita boleh pilih sendiri taw...Huyyohhh ...serius best...

3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin :
1) Simple
2) Tak semak
3) Warna lembut (tak sakit mata tengok)

Alhamdulillah...semua syarat dah dipenuhi...Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim saya join giveaway ni dengan senang hati dan nak ajak sesiapa yang nampak entri saya untuk join walaupun dah dekat nak tarikh tutup...hehee..Good luck guys...

Wassalam