LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE

Seperti yang dijanjikan....jeng jeng jeng...

Assalammualaikum korang...harini ok tak semua? Dua tiga harini cuaca macam muram je kan...ada tempat yang hujan...ada tempat yang naik air sikit...saya tengok kat pesbuk haritu ada sorang hamba Allah ni rumahnya naik air tak sempat angkat karpet...

Sian die,jenuh nak cuci lumpur masuk dari depan sampai ke dapur...tiada tempat yang terselamat dalam rumahnya,tapi air tak tinggi mana pun tapi still patah pinggang juga la nak bersihkan huhuhuhu

Entri saya yang sebelum ni saya ada cakap nak cerita pasal LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE kan....So,today saya cerita la sikit untuk tatapan bersama sebab nanti dah lama-lama takde mood pula nak cerita.

LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE

Nak cerita pasal scrub ni korang paham-paham la taw saya ni memang kalau buat scrub sekali banyak sebab saya memang buat scrub untuk customer-customer yang berniaga. So ...bila saya habis buat projek saya akan amik gambar ni untuk rujukan customer seterusnya hahahaha...

LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE

Satu batch biasanya saya akan buat 5kg scrub. Sebab tu la sekarang saya letak minimum order 5kg untuk satu order. Yang biasa beli dengan saya akan faham...kalau yang tak faham boleh tanya...mana taw korang nak niaga scrub organik pula lepas ni huhuhuhu...

Sebenarnya mesin mixer yang besar ni saya baru beli sebab memandangkan order scrub semakin hari semakin banyak saya tak berdaya dah nak guna tangan. Pernah sekali, saya dapat order 50 kg... nak urgent pula tu...3 hari 3 malam sakit pinggang. Tapi saya redha dan bersyukur sebab scrub saya dah diterima pakai . Rezeki Allah yang tentukan...Aminnnn

LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE

Lepas dah siap mix semua bahan saya dengan tabah hati memulakan operasi packing...Cantikkan warna LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE ni? (hehehe syok sendiri). Fungsi LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE ni untuk mereka yang mengalami masalah bibir kering,pecah-pecah...bibir hitam. So,dengan LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE ni dapat membantu korang settlekan masalah yang saya sebut tadi.Haaa....lagi satu lupa nak bagi tau LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE boleh membuang sel kulit mati kat bibir akibat penggunaan lipstik yang terlalu kerap

Sebenarnya saya sengaja buat projek ni sebab tak lama lagi kan bulan puasa,biasanya bulan puasa ni memang orang yang berpuasa akan mengalami masalah bibir kering...kadang-kadang tu sampai terkopek-kopek berdarah...hurmmmm...saya pun macamtu,sebab tu saya try cara ni untuk saya guna sambil-sambil boleh jual kan...hehehe

LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE

Haaaa....ni dia hasil tangan saya... LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE... Eh lupa nak bagitau korang bahan-bahannya. Saya buat LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE ni guna gula,madu,olive oil,vit E,papermint...so korang tak perlu risau kalau masa korang tengah menenyeh termasuk dalam mulut it's ok...tapi janganla korang telan kalau masa korang pakai tu korang tengah puasa hikhikhik...

Sebenarnya saya tercicir satu gambar...cara nak guna takde gambar pula huhuhuhu...belum sempat lagi saya nak amik video cara nak pakai lipscrub ni...tapi senang je sebenarnya nak pakai...just tenyeh-tenyeh je kat bibir munggil korang tu...

CARA-CARA GUNA LIPSCRUB :
1) Basahkan bibir korang dulu
2) Ambil lipscrub sedikit(kuantiti yang mencukupi untuk bibir korang)
3) Sapu dipermukaan bibir
4) Gosok membulat dengan lembut
5) Biarkan seketika(lagi lama lagi bagus)
6) lap dengan tisu @ tuala lembab

Bila korang guna scrub ni ada bau macam fresh-fresh sikit ya sebab ada papermint tu...jangan panik pula...lepas korang scrub bibir korang bolehla terus apply lipbalm untuk bagi bibir korang lembab. Bahan-bahan yang terkandung dalam lipscrub dapat menyelesaikan masalah bibir keing korang....hip hip horeyyyyy...

So kepada korang yang berminat nak dapatkan LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE 100% original by me bolehlah roger-roger saya...macam gambar kat atas tu saya akan bagi free gift Lipbalm Homemade pada sesiapa yang beli LIPSCRUB ORGANIK HOMEMADE...so apalagi meh la wasap saya untuk jaga kemungilan bibir korang hikhikhik...

Terima kasih taw korang sudi baca sampai habis...Kalau tak saya ni syok sendiri tulis tapi takde orang baco...huwaaaaa... Ok take care eh korang...

WASSALAM

0 ulasan:

Post a Comment