SCRUB ORGANIK TERLARIS

SCRUB ORGANIK TERLARIS
Salam semua...
Alhamdulillah kerana masih diberi peluang untuk saya mencoret lagi disini...rasanya dah lama betul saya tak tulis entri...sejak akhir-akhir ni agak sibuk menguruskan bermacam-macam perkara...anak-anak cuti sekolah dan dah naik sekolah pon untuk sesi 2017 maka saya pun mencuri masa sikit sementara ada peluang ni untuk tulis sesuatu...

Macam yang korang sendiri dah tahu saya adalah seorang pengeluar @ pemborong scrub kopi organik homemade di Malaysia. So...semakin hari semakin ramai yang mempercayai produk yang saya hasilkan kerana setiap hari ada sahaja orang yang bertanyakan tentang scrub kopi ini...Alhamdulillah...rezeki datang dari Allah...selagi kita berusaha dengan ikhlas maka Allah akan memberi tanpa batasan.

Harini saya nak share sikit pasal scrub terbaru yang saya hasilkan. Sebelum iniv saya buat scrub dalam bentuk serbuk lembab dalam plastik pouch 200g... Untuk versi tahun 2017 ni saya dah keluarkan scrub organik dalam bentuk cecair yang dibotolkan 200ml. Bahan scrub masih daripada bahan yang sama seperti scrub serbuk lembab...yang membezakan ia adalah serbuk dan cair...itu sahaja

Sebelum ini selain scrub kopi saya ada buat scrub oat dan koko tetapi untuk yang terbaru ini saya ada tambah satu lagi flavour iaitu aloevera. Cuba korang tengok gambar...yang warna hijau tu aloevera. Fungsi dan kelebihannya lebih kurang sama dengan scrub-scrub saya yang lain ya...oleh kerana ada yang request nak scrub aloevera saya terus buat R&D bagi memastikan scrub ini boleh digunakan dengan berkesan



SCRUB ORGANIK TERLARIS

Haaaa....nampak tu...comelkan...saya buat scrub ni pun atas permintaan ramai sebab diorang cakap lecehla guna yang serbuk...kalau yang cair senang terus letak kat tangan dan scrub muka dan badan tak perlu susah payah nak bancuh. Kegunaannya masih sama untuk menghilangkan daki,sel kulit mati,parut jerawat,jeragat dan mencerahkan kulit serta melembabkan kulit. 

Scrub ini boleh digunakan dengan kerap kerana ia dihasilkan 100% daripada bahan semulajadi tanpa bahan kimia sedikitpun sama ada untuk mencerahkan mahupun untuk membuatkan ia tahan lama. Bahan asasnya masih lagi menggunakan gula bertapis,kopi,oat dan extrak aloevera,argan oil,olive oil,lavender oil,vitamin E dan sebagainya

Kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba boleh direct whatsapp saya 01132484182 ya macam biasa. Saya juga ada menawarkan perkhidmatan membuat scrub untuk dijadikan jenama sendiri. Korang yang berminat untuk branding kepada nama korang boleh try beli satu untuk guna sendiri dan bila berpuashati bolehlah jual pula ye tak...hehehehe...yang pastinya scrub yang saya hasilkan adalah 100% semulajadi dan selamat digunakan tanpa kesan sampingan...IN SYA ALLAH...

SCRUB ORGANIK TERLARIS
~ customer ni 3 botol beli scrub kopi...sangat2 berpuashati sebab kulitnya sebelum ni kering dan bila guna scrub kulit jadi lembab ~

Sekian sahaja coretan saya buat korang kali ni...jumpa lagi di lain entri ya,,,pape roger nah...babai...SALAM

Post a comment

0 Comments