TESTIMONI SCRUB KOPI ZM BEAUTY

TESTIMONI SCRUB KOPI ZM BEAUTY
ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
Terima kasih sudi jenguk-jenguk blog saya. Harini saya nak tulis entry pendek untuk tepek 1 testimoni pengguna scrub kopi yang nak repeat order buat kali ke-3...mula-mula dulu dia dah beli scrub oat...pastu dia beli scrub kopi....ni kali ke-3 dia tanya scrub koko pula...nak rasa semua katanya...huhuhuhu...Alhamdulillah...saya sangat-sangat bersyukur sebab pengguna scrub saya dah mula menyukai scrub keluaran ZM BEAUTY...

TESTIMONI SCRUB KOPI ZM BEAUTY

TESTIMONI SCRUB KOPI ZM BEAUTY

Katanya...Boyfriend dia keluar jerawat teruk kat muka...dia bagi try pakai scrub ZM BEAUTY untuk settle masalah tu...ternyata scrub ni membantu menghilangkan jerawat ... terharu rasanya dapat membantu settlekan masalah orang dengan produk sendiri.

KENAPA SCRUB KELUARAN ZM BEAUTY PERLU DI CUBA?
Salah satu sebabnya scrub-scrub keluaran ZM BEAUTY tidak mengandungi bahan kimia. Ia dihasilkan daripada bahan-bahan organik...Ia adalah natural...oleh itu tiada kesan sampingan bila menggunakan scrub ini...Dannnn...ia boleh digunakan dengan kerap kerana scrub ini tidak mengeringkan atau melukakan kulit. 

Scrub ini boleh digunakan di muka dan juga keseluruhan badan termasuk tumit kaki jika ada masalah tumit kaki kering dan merekah. Dan yang paling special bayi pun boleh menggunakan scrub  ini tanpa ragu-ragu kerana scrub ini tidak akan merengsakan kulit. Proses penghasilan scrub ini dilakukan dengan cukup teliti bagi memberikan produk yang berkualiti kepada pengguna

Haaaa...kepada yang belum mencuba boleh direct wasap saya eh 01132484182...saya akan berikan servis terbaik super tip top hahahaha...

Bagi yang nak borong @ nak wat brand sendiri :

MODAL PERMUALAAN BRANDING SCRUB JENAMA SENDIRI :
(tanpa pek & sticker)

RM70/KG
RM50/KG (MIN ORDER 6KG)
RM40/KG(MIN ORDER 12KG)
RM35/KG (MIN ORDER 20KG)

MODAL PERMUALAAN BRANDING JENAMA SENDIRI :

RM10 X 30PEK
RM8 X 60PEK
RM7 X 100PEK


BERMINAT BOLEH BERURUSAN DENGAN SAYA DI 01132484182


Wassalam

Sebarang pertanyaan berkaitan boleh hubungi saya di :

Post a comment

0 Comments