Image

SCRUB SPA BORONG MURAH

SCRUB SPA BORONG MURAH
BISMILLAH...
ASSALAMMUALAIKUM SEMUA...

Firstly saya nak ajak sesiapa yang ingin mula menceburi bidang perniagaan secara kecil-kecilan tapi belum tahu @ belum ada idea nak berniaga apa. Saya ada idea untuk korang.....huhuhuhu....saya cuma share pendapat sahaja bukan satu paksaan,mana tau pendapat saya boleh diguna pakai kan...hehehehehe


SCRUB SPA BORONG MURAH

SCRUB SPA BORONG MURAH

Heboh sekarang ni sana sini orang jual scrub kopi la,scrub koko la...dan macam-macam scrub lagi. Macam-macam brand,macam-macam harga dan macam-macam rupa bentuk yang kita boleh tengok di pasaran. 
Kenapa orang heboh berscrub ni???

Manfaat berscrub :
~ Membuang sel kulit mati
~ Melembutkan kulit
~ Buang daki
~ Hilangkan jerawat & jeragat
~ Memudarkan parut kat kulit
~ Memudarkan hitam2 kat celah2 tuttt...(hihihihi)
~ Melembabkan kulit

Kenapa scrub itu penting?
Sebenarnya kulit kita terdedah kepada persekitaran yang kotor sepanjang masa. Banyak faktor sebenarnya yang boleh menyebabkan kulit bermasalah. Antaranya adalah persekitaran kita, faktor usia, faktor kebersihan, pemakanan dan sebagainya. Seperti yang kita sedia maklum, sel-sel kulit kita bersilih ganti setiap hari dan diganti dengan kulit yang baru. Kulit lama yang telah mati akan terbiar begitu sahaja. Maka di sini la fungsi scrub ini diperlukan...jika kulit mati tadi tidak dialihkan dari permukaan kulit kita ia akan menyebabkan permukaan kulit kita tercemar dalam erti kata lain berjeragat,kusam,tidak bermaya,bersisik,kasar dan sebagainya. Salah satu cara mudah untuk menyelesaikan masalah ini ialah scrub.

SCRUB SPA BORONG MURAH

Dalam pemilihan scrub juga adalah sangat penting kerana jika tersalah pilih akan lebih merosakkan kulit. Di sini saya menjual scrub organik tanpa bahan-bahan kimia. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah natural dan mempunyai banyak manfaat kepada kulit kita bagi membantu menyelesaikan masalah kulit kita. Scrub ZM BEAUTY adalah berasaskan gula...kenapa pilih gula? kerana gula boleh memberi effect glowing pada muka dan tidak merosakkan struktur kulit sama sekali. Penggunaan scrub muka boleh dilakukan sekerapnya kerana ia tidak memberi effect mengeringkan kulit. Itulah perbezaan scrub gula dengan scrub garam. Scrub garam tidak boleh sama sekali digunakan dengan kerap kerana garam mempunyai sifat yang akan memanaskan kulit sekaligus merosakkan struktur kulit secara mendalam.

Kami di ZM BEAUTY menawarkan pembelian borong kepada pemilik-pemilik spa yang berminat mencuba produk kami samaada secara kilo(peket besar) ataupun branding (peket kecil2~free packaging) Harga yang ditawarkan sangat-sangat berpatutan dan mampu bagi mereka yang baru nak mencuba berniaga. 

CONTOH PRODUK YANG SIAP PEK UNTUK SPA DI UTARA :

SCRUB SPA BORONG MURAH

MODAL PERMUALAAN BRANDING JENAMA SENDIRI :
(tanpa pek & sticker)

RM70/KG
RM60/KG (MIN ORDER 3KG)
RM50/KG (MIN ORDER 6KG)


MODAL PERMUALAAN BRANDING JENAMA SENDIRI :
(free packaging)

RM10 X 30PEK
RM8 X 60PEK


KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH DIRECT WASAP SAYA 01132484182 UNTUK SEBARANG PERTANYAAN...SEKIAN TERIMA KASIH...