Image

SCRUB KOPI ZM BEAUTY

SCRUB KOPI ZM BEAUTY
BISMILLAH....
SALAM SEMUA...

Harini saya nak share sikit kegembiraan dihati bila scrub kopi saya mula dipercayai. Biasa la kan mula-mula dulu orang belum kenal lagi...belum rasa lagi kehebatan scrub ni...bila dah rasa ...Alhamdulillah dah mula diterima kehadiranya di hati pengguna. Bukan mudah nak perkenalkan produk sendiri kepada orang di luar sana,lebih-lebih lagi dengan cara yang sepoi-sepoi bahasa...hahahahaaa....mesti tak faham kan???

Maksud saya tu ,saya ni bukan seorang yang banyak duit nak perkenalkan produk dengan iklan marketing yang perlukan banyak modal. Saya promote pasal produk sayapun sekadar diblog ni,di facebook,di majalah.com dan mudah.com...sooo...hasilnyapon sepoi-sepoi bahasa la...

You know what?..Hahaaha..tetiba terspeaking london pula...sebenarnya niat saya menghasilkan scrub sendiri sekadar untuk mencari duit poket untuk diri saya dan untuk beli something yang anak-anak minta...saya ni jenis berat mulut nak meminta pada suami...tapi kalau suami bagi memang tak tolak la...hahahaha...

SCRUB KOPI ZM BEAUTY

Harini,inilah hasilnya...sebahagian stok scrub kopi dan scrub koko yang standby di packing untuk customer dari sabah...Last week dia dah order 1pack untuk sample coz dia nak try dulu keberkesananya...baru nak order dalam kuantiti yang banyak...Dan harini terbukti scrub saya tidak reject huhuhuhuh...terharunyaaa...

So, apa yang saya belajar harini...setiap apa yang kita lakukan kita mesti ikhlas kerana Allah cozzzz Allah akan balas keikhlasan hati kita dengan rezeki yang tidak terduga. Terima kasih pada customer-customer yang pernah beli dan repeat order scrub ini...semoga korang semua berpuashati dengan scrub yang saya sajikan...

MANFAAT SCRUB :
~ Buang sel kulit mati
~ Haluskan kulit
~ Hilangkan kesan jerawat & jeragat
~ Lembabkan kulit
~ Buang daki2 lama kat ceruk2 benua tu(hihihi)
~ Bekalkan vitamin pada kulit

*** Scrub saya dijamin tidak mengeringkan kulit

Kepada yang berminat nak cuba boleh wasap saya di 01132484182... In Sya Allah saya akan berikan servis terbaik dari ladang...hahahaa..

Terima kasih kepada yang membaca entry saya...salam sayang dari saya di ZM BEAUTY

...SALAM...